Τραμπζονσπόρ – Φενερμπαχτσέ 90-119

Τραμπζονσπόρ – Φενερμπαχτσέ 90-119

Η Φενερμπαχτσέ επικράτησε της Τραμπζονσπόρ με 119-90, σε ένα παιχνίδι που είχε ένταση στην κερκίδα και διεκόπη στα μέσα της δεύτερης περιόδου.

Σε μια αναμέτρηση με ένταση κι επεισόδια η Φενερμπαχτσέ κέρδισε εκτός έδρας την Τραμπζονσπόρ με 119-90, πραγματοποιώντας μία επιβλητική εμφάνιση λίγες μέρες πριν το ματς με την Μπαρτσελόνα.

Στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 16ο λεπτό με το σκορ στο 37-35 υπέρ της Τραμπζονσπόρ, οι διαιτητές αποφάσισαν να διακόψουν την αναμέτρηση, διότι υπήρξε ένταση στο παρκέ και στην κερκίδα.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν από ένα φάουλ του Βέσελι στον Κρις Ομπέκπα, ο οποίος έσπρωξε τον παίκτη της Φενέρ. Στη συνέχεια ο κόσμος άρχισε να πετά αντικείμενα με αποτέλεσμα να διακοπεί για αρκετή ώρα το ματς.

Όσον αφορά το παιχνίδι η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έφτασε πολύ εύκολα στην νίκη, όπως δείχνει και το τελικό αποτέλεσμα.

Κορυφαίος των πρωταθλητών Ευρώπης ήταν ο Τζέιμς Νάναλι με 20 πόντους και 8 ασίστ, ενώ ο Γιαν Βέσελι πέτυχε 18 πόντους και 5 ριμπάουντ. Αντίθετα ο Κώστας Σλούκας μέτρησε 7 πόντους και 6 ασίστ. Από τους ηττημένους, πάλεψε ο Έλντριτζ με 21 πόντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ