Ολυμπιακός: Δεύτερη νίκη οι Έφηβοι στο Βελιγράδι, 87-71 την Βενέτσια

Ολυμπιακός: Δεύτερη νίκη οι Έφηβοι στο Βελιγράδι, 87-71 την Βενέτσια

Οι μικροί των Ερυθρολεύκων δεν είχαν κανένα πρόβλημα με την ιταλική ομάδα και πέρασαν στον μικρό τελικό του Euroleague Basketball ADIDAS Next Generation Tournament.

Δεν πιέστηκε ιδιαίτερα η ομάδα εφήβων του Ολυμπιακού στο τρίτο της παιχνίδι στο Euroleague Basketball ADIDAS Next Generation Tournament και επικράτησε με 87-71 της Βενέτσια στο Βελιγράδι.

Οι παίκτες του Δημήτρη Τσαλδάρη ήταν καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ανώτεροι και δεν αντιμετώπισαν κανένα απολύτως πρόβλημα από την ομάδα της Ιταλίας. Οι Ερυθρόλευκοι βασίστηκαν σε τέσσερις παίκτες, τους Ανδρέα Τσουμάνη, Αλεξέι Ποκουσέφσκι, Ιωσήφ Κολοβερό και Παναγιώτη Οικονόμου οι οποίοι πέτυχαν τους 79 από τους 87 πόντους της ομάδας.

Ο πρώτος ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης με 22 πόντους και 11 ριμπάουντ, με τον Ποκουσέφσκι να πετυχαίνει 20, τον Κολοβερό 19 και τον Οικονόμου να προσθέτει άλλους 18.

Ο Ολυμπιακός αύριο (23/02, 17.00) θα αντιμετωπίσει στον μικρό τελικο του Euroleague Basketball ADIDAS Next Generation Tournament την ομάδα που θα τερματίσει 2η στον Β΄Όμιλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ