Ανακοινώθηκε από την Βάασα ο Σταυροθανασόπουλος (pic)

Ανακοινώθηκε από την Βάασα ο Σταυροθανασόπουλος (pic)

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του 27χρονου επιθετικού στην ομάδα της Φινλανδίας.

Στη Φινλανδία με τη φανέλα της Βάασα θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια ο Κώστας Σταυροθανασόπουλος. Ο 27χρονος επιθετικός υπέγραψε το 1+1 συμβόλαιο που του πρόσφερε η Βάασα και ανακοινώθηκε και επίσημα από τη νέα του ομάδα.

Ο Ελληνας στράικερ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Σουηδία με τη φανέλα της Φρέι, ενώ η φανέλα του για ευνόητους λόγους θα γράφει «Κώστας» και όχι Σταυροθανασόπουλος. Αλλωστε, παραήταν δύσκολο για τους Φινλανδούς να μάθουν το όνομα του 27χρονου επιθετικού, ο οποίος επέλεξε να αγωνίζεται με το Νο. 17 στην πλάτη.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ανέφερε: «Έπαιξα στον Πανιώνιο όπου είχα ως συμπαίκτη έναν Φινλανδό τον Νιάζι Κούτσι. Μετά την Ελλάδα αποφάσισα να πάω στη Σουηδία και να παίξω στην Acropolis και τη Frej. Τα χρόνια μου στην Σουηδία ήταν μια καλή εμπειρία επειδή μπόρεσα να δω πως είναι το ποδόσφαιρο της Σκανδιναβίας. Θεωρούσα πως στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο βασίζεται περισσότερο στην τακτική και στις Βόρειες χώρες πως στηρίζεται περισσότερο στην αθλητικότητα. Έμεινα έκπληκτος όταν κατάλαβα ότι και στη Σουηδία το επίκεντρο ήταν στην τακτική και πως παίζεται το παιχνίδι».

Για τα στοιχεία που τον διακρίνουν, τόνισε: «Είμαι γρήγορος, καλός στο ένας-ένας και στο να σκοράρω. Είμαι καλός και με το κεφάλι και θα προσπαθήσω σε κάθε παιχνίδι να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Ο σύλλογος είναι σε υψηλό επίπεδο και οι συνθήκες στο γήπεδο είναι επίσης εξαιρετικές. Η ομάδα με υποδέχτηκα αρκετά καλά και ήδη αισθάνομαι μέλος της οικογένειας της Βάασα. Είναι υπέροχο που είμαι εδώ και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές για τη δυνατότητα που μου έδωσαν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ