Τίμα: «Ο Μπλατ δεν με υπολόγιζε ούτε για το ροτέισον»

Τίμα: «Ο Μπλατ δεν με υπολόγιζε ούτε για το ροτέισον»

Ο Λετονός φόργουορντ μίλησε για την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Γιάνις Τίμα ήρθε στην Ελλάδα για χάρη του Ολυμπιακού, αλλά δεν κατάφερε να προσφέρει τα αναμενόμενα, με αποτέλεσμα να δοθεί δανεικός στη Χίμκι.

Ο Λετονός φόργουορντ στις δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα της ρώσικης ομάδας, τόνισε ότι αποχώρησε από τους Ερυθρόλευκους επειδή δεν βρισκόταν στα πλάνα του Ντέιβιντ Μπλατ. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο έμπειρος τεχνικός δεν τον είχε στα πλάνα του, με συνέπεια να παραχωρηθεί δανεικός στην Χίμκι.

«Όλα στο τέλος συνέβησαν ξαφνικά. Το βλέπω θετικά, γιατί τώρα θα έχω την ευκαιρία να παίζω. Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν με έβλεπε ούτε στην πεντάδα ούτε στο ροτέισον. Έτσι, είμαι εδώ στην Κίμκι…», ανέφερε αρχικά, ενώ ερωτηθείς για το αν του προκάλεσε έκπληξη η απόφαση των Πειραιωτών να δοθεί δανεικός, απάντησε: «Καθόλου, γιατί χωρίς την απόφαση μου, τίποτα δεν θα συνέβαινε».

Υπενθυμίζουμε ότι το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Γιάνις Τίμα το περασμένο καλοκαίρι με τον Ολυμπιακό είναι για δύο χρόνια, ενώ ο δανεισμός του στη Χίμκι είναι μέχρι το καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ