Μετά από περίπατο έρχεται στο ΣΕΦ η Μπάγερν

Μετά από περίπατο έρχεται στο ΣΕΦ η Μπάγερν

Οι Βαυαροί επικράτησαν της Μιτελντόιτσερ με 92-67 για το γερμανικό πρωτάθλημα της Ευρωλίγκας, λίγο πριν τη μάχη με τον Ολυμπιακό.

Χωρίς να ιδρώσει ιδιαίτερα, η Μπάγερν Μονάχου νίκησε άνετα την Μιτελντόιτσερ με 92-67 και συνεχίζει απτόητη στην κορυφή της Bundesliga, δύο μέρες πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Οι Βαυαροί έρχονται στην χώρα μας με ανεβασμένη τη ψυχολογία τους για την κόντρα τους με τους Ερυθρόλευκους, σε ένα αγώνα που τον θέλουν και αυτοί εκτός από την ομάδα του Πειραιά, αφού έχουν βάσιμες ελπίδες για την πρόκριση στα πλέι οφ. Ο Ράντονιτς δεν είχε στην διάθεσή του τον Κόπονεν, ο οποίος είχε ένα πρόβλημα στη μέση κατά την προθέρμανση της αναμέτρησης, όπως και τον Γιόβιτ, ενώ προτίμησε να ξεκουράσει τον Ντέρικ Ουίλιαμς.

Αναφορικά με το παιχνίδι, η Μπάγερν επωφελήθηκε το 31-20 που είχε στο δεύτερο δεκάλεπτο και από τη στιγμή που έφτασε την διαφορά στους 17 πόντους, δεν είχε πρόβλημα να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Για το συγκρότημα του Ράντονιτς, πρώτος σκόρερ ήταν ο Μπούκερ με 15 πόντους, ενώ οι, Ντζέντοβιτς και Ραντόσεβιτς είχαν από 13.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ