«Μυθική» πρόταση της Φενέρ στον Αγιόν!

«Μυθική» πρόταση της Φενέρ στον Αγιόν!

Οι Τούρκοι τα… σπρώχνουν για τον Μεξικανό σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης, προσφέροντάς του διετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές τα 2,4 εκατ. ευρώ!

Κόκκινο χαλί στα πόδια του Γκουστάβο Αγιόν στρώνει η Φενέρμπαχτσε, με την τουρκική ομάδα να του προσφέρει γη και ύδωρ, προκειμένου να τον πείσει να πει το πολυπόθητο «ναι».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ισπανική ιστοσελίδα «matealaro.es», η ομάδα του Ομπράντοβιτς ετοιμάζεται να κάνει το κόλπο γκρόσο με την αρπαγή του Μεξικανού σέντερ. Το συμβόλαιο του έμπειρου άσου με τη Ρεάλ Μαδρίτης λήγει στο τέλος της σεζόν και οι δύο πλευρές ακόμα δεν έχουν βρει τη χρυσή τομή για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Οι Τούρκοι παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στην υπόθεση του Αγιόν και ετοιμάζονται να του προσφέρουν ένα μυθικό συμβόλαιο, προκειμένου να τον πείσουν να πει το πολυπόθητο «ναι». Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, η Φενερμπαχτσέ θα του προσφέρει ένα συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, με συνολικές απολαβές τα 2,4 εκατ. ευρώ!

Ο 34χρονος, ο οποίος αγωνίζεται από το 2014 στη Ρεάλ Μαδρίτης, στο τέλος της σεζόν θα εξετάσει τις προτάσεις που θα έχει στα χέρια του και θα αποφασίσει για το μέλλον του.

Ο ίδιος πάντως είναι διατεθειμένος να εξαντλήσει τις πιθανότητες για να επιστρέψει στο NBA, προκειμένου να είναι κοντά στην πατρίδα του και την οικογένειά του. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει δεχθεί κάποια πρόταση από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ