Εφιαλτική βραδιά για Άντερλεχτ, οι παίκτες κρύφτηκαν από τους οπαδούς

Εφιαλτική βραδιά για Άντερλεχτ, οι παίκτες κρύφτηκαν από τους οπαδούς

Τεράστια αναταραχή επικρατεί στο στρατόπεδο της Άντερλεχτ με την αγωνιστική κατρακύλα της ομάδας να εξοργίζει και να εξωθεί σε έκτροπα του οπαδούς.

Η Άντερλεχτ αγωνιστικά παρουσίασε για ακόμα μια φορά εξαιρετικά προβληματική εικόνα με αποτέλεσμα το 2-0 στο 31’ από την αιώνια αντίπαλο Σταντάρ Λιέγης και την διακοπή της αναμέτρησης από τους οπαδούς της. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή της αναμέτρησης και την κατοχύρωση του στην Σταντάρ, στα χαρτιά.

Όλο αυτό όμως ήταν μόνο η αρχή. Οι οπαδοί των Μωβ, μετέφεραν τα επεισόδια και εκτός γηπέδου. Συγκρούσεις με την Αστυνομία, οδομαχίες, δακρυγόνα και αποπνικτική ατμόσφαιρα περιέγραφαν το σκηνικό χάους στη βελγική πόλη.

Οι οπαδοί της Άντερλεχτ, εκτός ορίων περίμεναν του παίκτες της ομάδας να βγουν από το γήπεδο με την πολιορκία να κρατά για ώρες, σπάζοντας και την τζαμαρία του πούλμαν της αποστολής. Τελικά με τα πολλά η αποστολή διέφυγε από το πλήθος, με τους οργανωμένους να την περιμένουν όμως στο προπονητικό κέντρο της Άντερλεχτ με άγριες διαθέσεις, αναγκάζοντας τελικά τους ανθρώπους της να ζητήσουν καταφύγιο σε ξενοδοχείο, σε άγνωστη τοποθεσία μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ