Τίμα: «Προφανώς κάτι πήγε λάθος στον Ολυμπιακό»

Τίμα: «Προφανώς κάτι πήγε λάθος στον Ολυμπιακό»

Ο Γιάνις Τίμα μίλησε για την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό και την μετακίνηση του στη Χίμκι, τονίζοντας πως για να είναι εκεί κάτι πήγε λάθος στο λιμάνι.

Ο Γιάνις Τίμα σε δηλώσεις του τόνισε πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την παρουσία του στη Χίμκι, κάτι που δεν φαίνεται να ίσχυε όταν ήταν στον Ολυμπιακό.

Ο Λετονός φόργουορντ μίλησε στην «Izvestia» και σε σχετική ερώτηση για τον λόγο που δεν κατάφερε να στεριώσει στον Ολυμπιακό θέλησε να πει πως προφανώς κάτι δεν πήγε καλά στους ερυθρόλευκους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι πάνω σε αυτό. Όμως, για να είμαι εδώ, τότε κάτι προφανώς πήγε λάθος».

Για τις καλές του εμφανίσεις με τη φανέλα της Χίμκι: «Ήρθα εδώ γιατί θέλω να παίζω και να απολαμβάνω το μπάσκετ. Και μου αρέσει εδώ. Ο προπονητής με εμπιστεύεται και η Χίμκι είναι μία ομάδα που παλεύει για τα καλά αποτελέσματα στη VTB League. Έχουμε μία ομάδα πολύ δυνατή ομάδα».

Για το ποια είναι η πιο δύσκολη λίγκα που έχει αγωνιστεί στην καριέρα του, ανάμεσα σε VTB League, Ισπανία και Ελλάδα: «Είναι δύσκολο να πω, καθώς λίγο πολύ είναι ίδια τα επίπεδα. Και στα τρία πρωταθλήματα υπάρχουν δυνατές ομάδες. Στην Ισπανία υπάρχουν μία-δύο ομάδες που είναι τοπ επιπέδου, αλλά στην Ελλάδα και στη VTB League υπάρχει πρόοδος κάθε χρόνο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ