Εκατερίνμπουργκ – Ντιναμό Κουρσκ 91-67 (vid)

Εκατερίνμπουργκ – Ντιναμό Κουρσκ 91-67 (vid)

Η Εκατερίνμπουργκ κέρδισε στον τελικό της Ευρωλίγκας Γυναικών την Ντιναμό Κουρσκ και πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Την κατάκτηση της Ευρωλίγκας στο μπάσκετ γυναικών πανηγύρισε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Εκατερίνμπουργκ, η οποία το βράδυ της Κυριακής κέρδισε με 91-67 την Ντιναμό Κουρσκ, στο Final Four που διεξήχθη στο Σοπρόν.

Ο τελικός, ωστόσο, στιγματίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό της Μπριάνα Στιούαρτ. Η περσινή πρωταθλήτρια του WNBA υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους μήνες.

Η Εκατερίνμπουργκ μπήκε από την αρχή δυνατά στην αναμέτρηση και έδειξε από νωρίς τις… άγριες διαθέσεις της, φτάνοντας στο +16 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου (48-32). Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, με τη ρώσικη ομάδα να κατακτά τον τίτλο.

Πρώτη σκόρερ για τις νικήτριες ήταν η Κόρτνεϊ Βάντερσλοτ με 18 πόντους, ενώ παράλληλα κατέβασε 8 ριμπάουντ και μοίρασε 7 ασίστ. Από κοντά ακολούθησε η Μπρίτνεϊ Τζίνερ με 16 πόντους με 10 ριμπάουντ. Από τις ηττημένες, ξεχώρισε η Νατάσα Χάουαρντ με 20 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 21-17, 48-32, 72-48, 91-67

Δείτε εδώ όλο το παιχνίδι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ