Ξέσπασε ο Κέιν: «Με αποκάλεσαν με χαρακτηρισμούς που μας φώναζαν όταν ήμασταν ακόμα δούλοι» (vid)

Ξέσπασε ο Κέιν: «Με αποκάλεσαν με χαρακτηρισμούς που μας φώναζαν όταν ήμασταν ακόμα δούλοι» (vid)

Ο ΝτιΆντρε Κέιν μίλησε για το περιστατικό με τους οπαδούς της Χάποελ Τελ Αβίβ και τόνισε ότι «είναι το πιο ασεβές πράγμα που έχω υπάρξει μάρτυρας στη ζωή μου»

Στο ντέρμπι του Τελ Αβίβ οπαδοί της Χάποελ έφτυσαν τον ΝτεΆντρε Κέιν και του πέταξαν σημαίες με τον παίκτη της Μακάμπι να αντιδρά και να αποβάλλεται. Κάποιες ημέρες αργότερα μέσω των επίσημων social media της ομάδας σχολίασε σκηνικό ντροπής.

Συγκεκριμένα ο ΝτιΆντρε Κέιν δήλωσε:

«Για να είμαι ειλικρινής, όπως έχω πει και παλαιότερα, πηγαίνοντας εκεί ξέρουμε ότι θα είναι πόλεμος. Όλοι θέλουν να παίξουν σε πολύ υψηλό επίπεδο και οι δύο ομάδες θέλουν να κερδίσουν, για αυτό άλλωστε παίζουμε αυτό το παιχνίδι. Αλλά αυτό που έκαναν οι οπαδοί στο γήπεδο δεν θα πρέπει να είναι ανεκτό, είναι το πιο ασεβές πράγμα που έχω υπάρξει μάρτυρας στη ζωή μου.

Έχω παίξει σε πολλά πρωταθλήματα και σε διάφορα γήπεδα. Ήταν ασεβείς σε εμένα και με αποκάλεσαν με χαρακτηρισμούς που μας φώναζαν οι άνθρωποι όταν ήμασταν ακόμα δούλοι», είπε αρχικά ο Κέιν και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Νομίζω ότι θα πρέπει αυτά τα πράγματα να μην επιτρέπονται και κάποιος πρέπει να λάβει δράση προτού γίνει κάτι χειρότερο».

Δείτε το video της Μακάμπι:

https://twitter.com/MaccabitlvBC/status/1128016889937055747?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1128016889937055747&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sdna.gr%2Fmpasket%2Feyropaika-protathlimata%2Farticle%2F597397%2Fksespasma-kein-me-paromoiazan-me-doylo-vid

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ