Κουρτινάιτις: «Η απουσία του Τίμα δεν μας κάνει πιο αδύναμους»

Κουρτινάιτις: «Η απουσία του Τίμα δεν μας κάνει πιο αδύναμους»

O Ρίμας Κουρτινάιτις αναφέρθηκε στην απουσία του Γιάνις Τίμα, σε όλη τη σειρά με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τονίζοντας ότι η Χίμκι δεν θα είναι πιο αδύναμη χωρίς τον Λετονό.

Ο Ρίμας Κουρτινάιτις είναι απόλυτα σίγουρος ότι η Χίμκι μπορεί να κοιτάξει στα… μάτια την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω στους τελικούς της VTB League.

Επίσης ο τεχνικός των Ρώσων αναφέρθηκε και στην απουσία του Γιάνις Τίμα, σε όλη τη σειρά, λέγοντας ότι είναι σημαντική, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνει τη Χίμκι πιο αδύναμη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρίμας Κουρτινάιτις:

«Ήμασταν τυχεροί που προκριθήκαμε στους τελικούς με φουλ ομάδα, αλλά μας προέκυψε την τελευταία στιγμή η απώλεια του Γιάνις Τίμα, ο οποίος λόγω του τραυματισμού του δεν θα μας βοηθήσει στη σειρά με την ΤΣΣΚΑ. Από την άλλη, κατά τη γνώμη μου αυτό δεν κάνει πιο αδύναμη την ομάδα μας, ούτε πνευματικά. Πιστεύω ότι φέτος έχουμε καλές πιθανότητες να κοντράρουμε την ΤΣΣΚΑ και όλα εξαρτώνται από την ενέργειά μας.

Παρά την πρόκριση στην Ευρωλίγκα, όλοι ξέρουμε ότι η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα. Μπροστά μας έχουμε μία μεγάλη πρόκληση, να κάνουμε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια να νικήσουμε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία πριν από μερικές ημέρες κατέκτησε την Ευρωλίγκα. Τόσο η Χίμκι, όσο και η ΤΣΣΚΑ είναι κουρασμένες και αυτό είναι φυσιολογικό αφού φτάσαμε στο τέλος της σεζόν. Αλλά, από την άλλη είμαστε σε καλή κατάσταση, τόσο αγωνιστική, όσο και πνευματική».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ