Φεύγουν Ρόμπερτς και Ουίλτζερ από την Μάλαγα

Φεύγουν Ρόμπερτς και Ουίλτζερ από την Μάλαγα

Η Μάλαγα, μετά τον αποκλεισμό της από την Βαλένθια για τα προημιτελικά της ACB, ξεκίνησε τον σχεδιασμό με τις πρώτες αποχωρήσεις να είναι προ των πυλών.

Η χρονιά για την Ουνικάχα Μάλαγα ολοκληρώθηκε, αφού αποκλείστηκε από την Βαλένθια στα προημιτελικά του Ισπανικού πρωταθλήματος, με τις «νυχτερίδες» να επικρατούν 79-76 κάνοντας το 2-1 στη σειρά.

Πλέον ο σύλλογος κοιτάζει την επόμενη σεζόν, με την διοίκηση να ετοιμάζει πολλές αλλαγές στο ρόστερ με σκοπό να επιστρέψει πιο δυνατή τη νέα αγωνιστική περίοδο στην ACB. Συγκεκριμένα ο προπονητής της ομάδας, Λουί Κασεμίρο, θα παραμείνει κανονικά στο τιμόνι της αφού έχει ακόμα συμβόλαιο, με τις αλλαγές να περιορίζονται στο ρόστερ.

Έτσι λοιπόν παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν τρεις παίκτες που πέρασαν από τα μέρη μας, ο λόγος για τους Μπράιαν Ρόμπερτς , Κάιλ Ουίλτζερ και Γκιόργκι Σερμαντίνι οι οποίοι θα ψάξουν να βρουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους, μαζί με τον Ματίας Λεσόρτ που είναι εξίσου πιθανό να τους ακολουθήσει.

Παράλληλα έχουν ξεκινήσει και οι πρώτες κινήσεις από την ομάδα, αφού όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «encestando.es», ο παίκτης της Ζαλγκίρις Κάουνας, Ντεόν Τόμπσον, είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει και να γίνει η πρώτη κίνηση της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ