Στην Ισπανία θεωρούν κλεισμένο τον Σλούκα στην Μπαρτσελόνα (pic)

Στην Ισπανία θεωρούν κλεισμένο τον Σλούκα στην Μπαρτσελόνα (pic)

Ισπανός δημοσιογράφος συνεχίζει το όργιο φημών για την υπόθεση του Έλληνα γκαρντ, γράφοντας ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αγωνίζεται από την επόμενη σεζόν στην Βαρκελώνη.

Οι φήμες δίνουν και παίρνουν αναφορικά με το μέλλον τον Κώστα Σλούκα και το που θα αγωνίζεται ο Έλληνας γκαρντ από την επόμενη σεζόν.

Δεν έχουν περάσει παρά μερικές ώρες από το δημοσίευμα της Milliyet, βασιζόμενο σε ελληνικό μέσο το οποίο λανθασμένα πολλοί το μετέφρασαν ως δικό της, που έλεγε ότι ο Έλληνας γκαρντ έχει… λευκή επιταγή στα χέρια του από την ΤΣΣΚΑ, για να βγει νέα φήμη αναφορικά με την υπόθεσή του.

Τώρα λοιπόν, ο Κώστας Σλούκας είναι κοντά με την Μπαρτσελόνα! Όπως αναφέρει ο Ισπανός δημοσιογράφος Ιγκνάθι Οχίδα με ένα του τούιτ, ο Έλληνας γκαρντ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ντυθεί στα «μπλαουγκράνα».

Οι φήμες είναι πολλές για τον «Σλου», ο οποίος αυτήν την στιγμή έχει επικεντρωθεί στους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος, με την Εφές να προηγείται με 3-2 στις νίκες και να είναι ένα βήμα πριν την κατάκτησή του.

Δείτε το τουίτ του Ισπανού δημοσιογράφου

https://twitter.com/Ojeda_SB/status/1140983375978782729

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ