Κατσικάρης: «Ήθελα να δοκιμάσω το ΝΒΑ, ήταν το όνειρό μου»

Κατσικάρης: «Ήθελα να δοκιμάσω το ΝΒΑ, ήταν το όνειρό μου»

Ο Φώτης Κατσικάρης μίλησε για το πέρασμα του από το ΝΒΑ και τους Γιούτα Τζαζ, ενώ αναφέρθηκε και στην νέα του ομάδα, Γκραν Κανάρια.

Ο Φώτης Κατσικάρης θα είναι ο νέος προπονητής της Γκραν Κανάρια, επιστρέφοντας στην Ισπανία, έπειτα από το πέρασμα του από τους πάγκους του ΝΒΑ, με του; Γιούτα Τζαζ όντας βοηθός προπονητή του Κουίν Σνάιντερ.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για τις εμπειρίες που αποκόμισε από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, ενώ αναφέρθηκε και στην πρόταση που του έκανε η Γκραν Κανάρια αποκαλύπτοντας τι τον έκανε να πει το ναι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φώτης Κατσικάρης:

«Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία κι είχα την ευκαιρία να δω από μέσα πως είναι να δουλεύεις σε μια ομάδα ΝΒΑ. Οι Τζαζ είναι ένας από τους καλύτερους συλλόγους στο ΝΒΑ, ήμουν δίπλα σε έναν από τους καλύτερους προπονητές (Σνάιντερ) και σε ένα καλό επιτελείο, έμαθα πολλά.

Ήθελα να το δοκιμάσω, ήταν το όνειρό μου. Όταν μου έκανε την πρόταση η Γκραν Κανάρια σκεφτόμουν που θα ήμουν περισσότερο χαρούμενος. Πείστηκα για το πρότζεκτ της ομάδας, είμαι πολύ φιλόδοξος και νιώθω πως μπορώ να κάνω κάτι πολύ καλό. Το νησί… αναπνέει για μπάσκετ. Τα τελευταία χρόνια η ομάδα εδραιώνεται και το να είμαι μέρος αυτού με ενθουσιάζει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ