Mε Λίποβι η προεπιλογή της Ουκρανίας

Mε Λίποβι η προεπιλογή της Ουκρανίας

Ο προπονητής της εθνικής Ουκρανίας, Εβγκένι Μουρζίν, ανακοίνωσε την προεπιλογή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και συμπεριέλαβε τον Αλεξάντερ Λίποβι του Προμηθέα Πάτρας. Εκτός από τον παίκτη της Ελληνικής ομάδας ο Μουρζίν επέλεξε και τους Τζέτερ και Φεσένκο, οι οποίοι όμως θα αγωνίζονται αν και όποτε μπορουν. Να υπενθυμίσουμε, πως οι Ουκρανοί βρίσκονται στον ίδιο όμιλο […]

Ο προπονητής της εθνικής Ουκρανίας, Εβγκένι Μουρζίν, ανακοίνωσε την προεπιλογή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και συμπεριέλαβε τον Αλεξάντερ Λίποβι του Προμηθέα Πάτρας.

Εκτός από τον παίκτη της Ελληνικής ομάδας ο Μουρζίν επέλεξε και τους Τζέτερ και Φεσένκο, οι οποίοι όμως θα αγωνίζονται αν και όποτε μπορουν. Να υπενθυμίσουμε, πως οι Ουκρανοί βρίσκονται στον ίδιο όμιλο με Τουρκία, Λετονία και Σουηδία.

Αναλυτικά η προεπιλογή του Μουρζίν: Λουκάσοφ, Κολτσένκο, Κόμπετς, Λίποβι, Μισούλα, Γκλαντίρ, Ριάμπτσουκ, Τζέτερ, Μπομπρόφ, Ζάιτσεφ, Κορνιέενκο, Κόνεφ, Πάβλοφ, Τκατσένκο, Όρλοφ, Κραβτσόφ, Πουστοβόι, Φεζένκο, Πετρόφ, Γκέρουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ