Παρουσίασε Λαρεντζάκη η Μούρθια (vid)

Παρουσίασε Λαρεντζάκη η Μούρθια (vid)

Τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη παρουσίασε η Μούρθια, με την οποία ο 26χρονος γκαρντ έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας (1+1).

Η Μούρθια παρουσίασε το πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων πως νιώθει αρκετά έτοιμος για να βοηθήσει την ισπανική ομάδα.

Ο Έλληνας διεθνής, που παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους του Τύπου με καθυστέρηση εξαιτίας της συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας με την Εθνική, δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει τη νέα του ομάδα:

«Δεν αισθάνομαι ρούκι. Έχω παίξει αρκετά χρόνια μπάσκετ. Ξέρω ότι το ισπανικό πρωτάθλημα είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο πρωτάθλημα, αλλά πιστεύω ότι είμαι έτοιμος να αποδείξω πως μπορώ να παίξω σε πολύ ανταγωνιστικό επίπεδο.

Ο προσωπικός μου στόχος είναι να δώσω το 100% για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θέλω να παίξω όσο καλύτερα μπορώ και να βελτιώνομαι κάθε μέρα.

Ξέρω κάποιους συμπαίκτες μου γιατί έχω παίξει αντίπαλός τους. Είναι καλοί παίκτες με εμπειρία. Έχουμε καλή ομάδα και έναν εξαιρετικό προπονητή. Θεωρώ ότι είμαι έτοιμος και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίζει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ