Οπαδοί Φενέρμπαχτσε σε Σλούκα: «Κώστα μην φύγεις» (pics)

Οπαδοί Φενέρμπαχτσε σε Σλούκα: «Κώστα μην φύγεις» (pics)

Τη στήριξή τους στον Κώστα Σλούκα εξέφρασαν αρκετοί οπαδοί της Φενέρμπαχτσε, μετά το περιστατικό με το πανό του Κεμάλ Ατατούρκ

Μεγάλος θόρυβος έχει γίνει επειδή ο Κώστας Σλούκας δεν ακούμπησε το πανό του Κεμάλ , το οποίο κρατούσαν οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε, για την επέτειο των 81 χρόνων από την επέτειο θανάτου του Ατατούρκ. Ο Σλούκας ήταν ο μοναδικός που δεν ακούμπησε το πανό κι από τότε έχει προκληθεί σάλος. Πολλοί Τούρκοι οπαδοί καταφέρθηκαν εναντίον του, ενώ ακόμη και ο Σεμίχ Ερντέν έγραψε στο twitter το… προκλητικό: «Δεν θα τρως ψωμί στην Τουρκία, χωρίς να σέβεσαι τον ιδρυτή μας».

Ο Έλληνας γκαρντ υποστήριξε αργότερα πως «δεν ανέχομαι να πιστεύουν ότι δεν έδειξα σεβασμό» κι όπως προείπαμε πολλοί Τούρκοι οπαδοί καταφέρθηκαν εναντίον του με άκρως εμετικά σχόλια. Ωστόσο, όπως θα δείτε παρακάτω, υπάρχει και η καλή πλευρά των οπαδών της Φενέρ, η οποίοι έχουν δείξει κατανόηση και στηρίζουν τον Σλούκα, μετά την επίθεση που δέχθηκε.

Μερικά από τα σχόλια οπαδών της Φενέρ είναι κολακευτικά για τον Έλληνα παίκτη: «Κώστα, θα είμαστε πάντα μαζί σου», «Θα σε αγαπάμε για πάντα, μην φύγεις», «’Ο,τι κι αν έκανες, ξέρουμε ότι είσαι ειλικρινής και ήταν ένα ατυχές συμβάν. Δεν θα σταματήσουμε να σε στηρίζουμε» και πολλά ακόμα μηνύματα συμπαράστασης. Αξιολογήσαμε μερικά από αυτά:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ