Χαραλαμπίδης: «Συγκέντρωση απέναντι στην Βόννη»

Χαραλαμπίδης: «Συγκέντρωση απέναντι στην Βόννη»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για την εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του στην Γερμανία και όσα πρέπει να προσέξουν οι παίκτες του στο Telekom Dome.

Τον πρώτο γύρο του Basketball Champions League κλείνει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αγωνίζεται στην Γερμανία απέναντι στην Βόννη.
Ο Κώστας Χαραλαμπίδης αναφερόμενος στον αγώνα της Τετάρτης στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδα, μίλησε για το παιχνίδι της πρόκρισης, τις δυσκολίες, αλλά και την ενέργεια που θα πάρει από τους Έλληνες φιλάθλους.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε για το ματς στην Γερμανία ότι: «Είναι το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου και ένας πολύ σημαντικός αγώνας για μας, γιατί αυτό το παιχνίδι μπορεί να μας κρατήσει μέσα στη διεκδίκηση της πρόκρισης. Για να μπορέσουμε να φτάσουμε στη νίκη όμως, πρέπει να κάνουμε συγκεκριμένα πράγματα και να τα κάνουμε σωστά. Και σίγουρα να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στη διάρκεια του αγώνα.

Η Βόννη έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με πέρσι, έχει διαφορετικό προπονητή, αλλά παραμένει μια κλασική Γερμανική ομάδα, με πολλή ενέργεια, την οποία θα πρέπει να βρούμε τρόπο να αντιμετωπίσουμε. Σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια, είμαι σίγουρος ότι θα συνδράμουν και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ από τη Γερμανία. Όπως κάνουν πάντα άλλωστε. Τους ευχαριστούμε και τους περιμένουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ