Οπαδοί Φενέρ προς διοίκηση: «Κάντε επέκταση συμβολαίου στον Ομπράντοβιτς!» (vid)

Οπαδοί Φενέρ προς διοίκηση: «Κάντε επέκταση συμβολαίου στον Ομπράντοβιτς!» (vid)

Οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε, παρά το κακό ξεκίνημα στη σεζόν, ζητούν επιτακτικά από τη διοίκηση του συλλόγου να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος αποκάλυψε πως είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη.

Το ξεκίνημα της Φενέρμπαχτσε τη φετινή σεζόν είναι πολύ κακό, καθώς η τουρκική ομάδα μετά από 15 αγωνιστικές στη EuroLeague βρίσκεται στην 15η θέση με ρεκόρ 5-10.

Ωστόσο, η στήριξη των οπαδών του συλλόγου προς το πρόσωπο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς παραμένει αμέριστη και αυτό αποδείχθηκε για μία ακόμη φορά σήμερα. Πιο συγκεκριμένα, μετά το τέλος του αγώνα με την Μπαντίρμα, στον οποίο η Φενέρ επικράτησε με 89-79, οι φίλαθλοι της ομάδας γύρισαν προς τα επίσημα και ζήτησαν επιτακτικά από τη διοίκηση και τον πρόεδρο, Αλί Κοτς, την ανανέωση του συμβολαίου του Ομπράντοβιτς.

Ο κόσμος, μάλιστα, έχει αποθεώσει ξανά τον Ζοτς. Δείτε το προ ενός μηνός στιγμιότυπο με τους φιλάθλους της ομάδας να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του και εκείνος να ανταποδίδει χειροκροτώντας:

Επίσης, τα περισσότερα αρνητικά σχόλια των οπαδών της Φενέρ στα social media στρέφονται προς τη διοίκηση και όχι προς τον Σέρβο τεχνικό, τον οποίο συνεχίζουν να λατρεύουν παρά τα αρνητικά αποτελέσματα. Ο Ομπράντοβιτς πάντως, λίγη ώρα αργότερα, αποκάλυψε πως είχε συνάντηση με τον πρόεδρο Κοτς και τον αντιπρόεδρο και συζήτησαν για τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα.

«Ευχαριστώ για τη στήριξη. Μας υποστηρίζουν για χρόνια. Δεν θα είχε νόημα η δουλειά μας χωρίς αυτούς. Εύχομαι να συνεχίσουν να το κάνουν. Υπόσχομαι ότι θα βάλουμε τα δυνατά μας. Συναντήθηκα με τον πρόεδρο Αλί Κοτς, τον αντιπρόεδρο και μιλήσαμε για τη δύσκολη κατάσταση. Μαζί μας ήταν και ο GM, Γκεραρντίνι.  Συζητήσαμε για το πώς θα βελτιωθούμε. Τους ευχαριστώ για την υποστήριξη. Μετά από αυτά που έγιναν, χρειάζεται να δώσουμε παραπάνω από το 100%», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ομπράντοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ