Τενερίφη-Μπαρτσελόνα: Μπορεί και χωρίς Μίροτιτς

Τενερίφη-Μπαρτσελόνα: Μπορεί και χωρίς Μίροτιτς

Μετά το χθεσινό 1/2 του, ο Νίκος Ζέρβας ποντάρει σήμερα σε ανάμικτη δυάδα, με Τενερίφη-Μπαρτσελόνα στο μπάσκετ και Μπορντό-Μαρσέιγ στο ποδόσφαιρο.

Τενερίφη-Μπαρτσελόνα (19:30): Η Ρεάλ επιβεβαίωσε χθες τον «άσο» απέναντι στην Ατλέτικο, αλλά η δυάδα μου κόλλησε στο… Μάντσεστερ. Γιουνάιτεντ και Γουλβς είχαν ευκαιρίες, αλλά παραδόξως έμειναν στο 0-0, πηγαίνοντάς μας για τρίτη σερί μέρα κουβά. Συνεχίζουμε για το πρώτο ταμείο του μήνα σήμερα, με προγνωστικά στοιχήματος από μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Αρχή με την πορτοκαλί θεά και την σημαντική αναμέτρηση του ισπανικού πρωταθλήματος, ανάμεσα στην Τενερίφη του Γιώργου Μπόγρη και τη Μπαρτσελόνα.

 

Τενερίφη-Μπαρτσελόνα (19:30): Οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν πολύ καλή πορεία φέτος και με ρεκόρ 13-6, είναι στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες, ενώ εντός έδρας έχει επτά ροζ φύλλα αγώνα σε δέκα παιχνίδια. Στην αντίπερα όχθη η Μπαρτσελόνα, μετά την εντός έδρας ήττα από τη Μπιλμπάο, μοιράζεται την κορυφή με την Ρεάλ και έχει 15 νίκες-4 ήττες. Σε μεγάλο βαθμό το αν θα παραμείνει φαβορί για την πρωτιά, θα κριθεί από το σημερινό παιχνίδι. Δεν θέλει να μείνει πίσω και έχει πάρει πολύ σοβαρά το παιχνίδι. Η απουσία του Μίροτιτς (σ.σ. θλάση) δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την αποστολή της, αλλά η διαφορά ποιότητας παραμένει μεγάλη.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, οι «μπλαουγκράνα» είχαν επικρατήσει με το επιβλητικό 103-71. Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς, έχει ξανά στην διάθεσή του τον Ερτέλ και έχει λύσεις στο ρόστερ για να καλυφθεί το κενό του Μίροτιτς. Παράλληλα, η Μπαρτσελόνα προέρχεται από σχετικά… άκοπο εντός έδρας παιχνίδι Ευρωλίγκας απέναντι στη Ζενίτ. Έχω γράψει πολλές φορές πως το στοίχημα είναι κυρίως θέμα απόδοσης και όταν βρίσκω την ομάδα της Βαρκελώνης στο 1.78 (bwin) ως απλή νίκη, δε μπορώ να μην την ποντάρω. «Διπλό» η επιλογή μου και συνεχίζουμε…

Μπορντό-Μαρσέιγ (22:00): Σπουδαία αναμέτρηση που ολοκληρώνει την 22η αγωνιστική στο γαλλικό Σαμπιονά. Η Μπορντό, μετά από τέσσερις σερί ήττες, επέστρεψε την προηγούμενη εβδομάδα στις νίκες στην έδρα της Ναντ. Είχε δεχθεί 7 γκολ σε 4 παιχνίδια. Έχει εμφανίσει πέντε γκολ/γκολ στα εννέα πρόσφατα παιχνίδια της και υποδέχεται την 2η στη βαθμολογία Μαρσέιγ, που έχει οκτώ νίκες στα δέκα τελευταία ματς. Πρόσφατα (σ.σ. 8 Δεκεμβρίου) οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν στη Μασσαλία, με τους σημερινούς φιλοξενούμενους να επικρατούν 3-1.

Η Μαρσέιγ, έχει σκοράρει τουλάχιστον μία φορά στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της. Δεδομένα θα βρει ευκαιρίες για να σκοράρει και σήμερα απέναντι σε μία ομάδα που έχει δεχθεί 24 γκολ σε 21 αγώνες. Πάμε στοίχημα με γκολ/γκολ στο 2.03 (betshop). Η απόδοση της δυάδας μου ανέρχεται στο 3.61.

21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ