Φελντέιν: «H Χάποελ είναι καλύτερη από τον Παναθηναϊκό σε θέματα οργάνωσης»

Φελντέιν: «H Χάποελ είναι καλύτερη από τον Παναθηναϊκό σε θέματα οργάνωσης»

Ο Τζέιμς Φελντέιν μίλησε για την Χάποελ Ιερουσαλήμ και τη συνέκρινε με τον Παναθηναϊκό.

Ο Τζέιμς Φελντέιν αγωνίστηκε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και είχε θετική παρουσία στην ομάδα, όμως εδώ και δυο χρόνια παίζει μακριά από το ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, ο πρώην πράσινος φόργουορντ αγωνίζεται στη Χάποελ Ιερουσαλήμ και σε δηλώσεις του στο Sport5 αναφέρθηκε στην ομάδα του και τη συνέκρινε με τον Παναθηναϊκό σε θέματα οργάνωσης και την παρουσία του στο τριφύλλι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σχετικά με τον κόσμο, θα έλεγα ότι είναι κοντά. Έχω παίξει με 25.000 κόσμο σε ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και αυτή είναι η διαφορά. Αλλά, οι φίλαθλοι της Χάποελ είναι φοβεροί και είναι εκεί σε κάθε παιχνίδι. Εκτός παρκέ, σε θέματα οργάνωσης η Χάποελ είναι καλύτερη τόσο από τον Παναθηναϊκό, όσο και από τον Ερυθρό Αστέρα».

Για τη συνεργασία του με τον Όντετ Κάτας που είναι ο προπονητής της ομάδας: «Είναι τρομερός άνθρωπος και νοιάζεται. Νοιάζεται για εμάς, για την οικογένειά μας και τι κάνουμε εκτός παρκέ. Την ώρα του παιχνιδιού είναι πολύ σοβαρός. Είναι πιο εύκολο να τον καταλάβεις, σε σχέση με άλλους προπονητές. Μας δίνει ελευθερία και ορισμένοι παίκτες το θέλουν αυτό, γι’ αυτό παίρνουμε μεγάλες αποφάσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ