Δεν το βάζουν κάτω οι Ισπανοί, θα το πάνε ως το τέλος

Δεν το βάζουν κάτω οι Ισπανοί, θα το πάνε ως το τέλος

Μπορεί να δοκιμάζονται σκληρά από τον κορωνοϊό, όμως οι Ισπανοί είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τα περιθώρια για να παίξουν μπάσκετ.

Το πρωτάθλημα έχει κατεβάσει ρολά, όπως και κάθε κοινωνική δραστηριότητα στην Ισπανία. Η εξάπλωση της πανδημίας έχει παραλύσει την καθημερινότητα, όμως η Liga Endesa δεν καταθέτει τα όπλα, δεν κατεβάζει ρολά. Οι Ισπανοί είναι αποφασισμένοι να τελειώσουν το πρωτάθλημα, αρκεί να έχουν και την τύχη με το μέρος τους.

Στην τηλεδιάσκεψη που έγινε, αναφορικά με το μέλλον του πρωταθλήματος, αποφασίστηκε να μετατοπιστεί η ημερομηνία λήψης τελικής απόφασης. Οι εκπρόσωποι των ομάδων συμφώνησαν ότι με την κατάσταση που επικρατεί δεν μπορούν να έχουν όλα τα δεδομένα στα χέρια τους, οπότε καλό θα ήταν να το συζητήσουν εκ νέου στις 20 Απριλίου.

Αυτή είναι η νέα ημερομηνία, η οποία δείχνει τη διάθεση των Ισπανών να το τελειώσουν στο παρκέ, να μην κατεβάσουν σήμερα ρολά. Θα προσπαθήσουν, θα το φτάσουν μέχρι την τελευταία στιγμή κι αν αποφασίσουν οριστικά ότι το πρωτάθλημα διακόπτεται οριστικά, θα είναι γιατί δεν γίνεται διαφορετικά. Άλλωστε κι ο Σβέτισλαβ Πέσιτς, το ίδιο υποστήριξε, δείγμα του ότι υπάρχει συναντίληψη για το τι θέλουν, οπότε απομένει να διευκρινιστεί το τι μπορούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ