Το πήραν απόφαση, θα παίξουν μπάσκετ στη Γερμανία

Το πήραν απόφαση, θα παίξουν μπάσκετ στη Γερμανία

Στα πρότυπα του ισπανικού μοντέλου, θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στη Γερμανία, με συμμετοχή των 10 πρώτων ομάδων.

Κάθε μέρα που περνά πλησιάζουμε ολοένα και στην επιστροφή στην κανονικότητα. Ακόμα και χώρες που έχουν πληγεί από την πανδημία, αποφασίζουν να μπουν σε ρυθμούς, αν όχι εκείνους προ κορωνοϊού, διαφορετικούς από τους ρυθμούς της καραντίνας και της απομόνωσης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Γερμανία, όπου σήμερα στην τηλεδιάσκεψη που έκαναν, κατέληξαν στο να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν το πρωτάθλημά τους.

Οι 10 από τις 18 ομάδες θα επιστρέψουν στα παρκέ, προκειμένου να αναδειχθεί πρωταθλητής και να μην χαθεί η σεζόν. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, θα δημιουργηθούν δύο όμιλοι των πέντε ομάδων κι οι δύο πρώτοι θα περάσουν στα ημιτελικά, για να φτάσουμε στον τελικό της διοργάνωσης. Οι αγώνες θα είναι μονοί, έτσι ώστε να μειωθεί (κατά το δυνατόν) ο κίνδυνος ανεπιθύμητων τραυματισμών κι ακόμα πιο ανεπιθύμητων κρουσμάτων κορωνοϊού.

Οι ομάδες που θα επιστρέψουν στο γήπεδο είναι οι: Μπάγερν Μονάχου, Λούντβιχσμπουργκ, Κράιλσχαϊμ, Άλμπα Βερολίνου, Όλντενμπουργκ, Ράστα Φέχτα, Μπάμπεργ, Βούρτζμπουργκ, Γκέτινγκεν και Ουλμ. Όπως αντιλαμβάνεστε καθημερινά παίρνουν όλο και περισσότεροι την απόφαση να τελειώσουν τη σεζόν, κάτι που ενδεχομένως θα επηρεάσει και τη χώρα μας, όπου υπάρχουν σαφέστατα μικρότερα προβλήματα από την πανδημία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ