Συνεχίζει και του χρόνου στο Τελ Αβίβ ο Καστρίτης

Συνεχίζει και του χρόνου στο Τελ Αβίβ ο Καστρίτης

Ο Έλληνας τεχνικός έπεισε τους ανθρώπους της Χαποέλ με την παρουσία του στο Τελ Αβίβ κι ανανεώθηκε για άλλη μια σεζόν η συνεργασία τους.

Οι Ισραηλινοί φαίνεται ότι έχουν βρει την… υγειά τους με τους Έλληνες προπονητές. Κι αν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος λατρεύεται (κι όχι άδικα) στο Τελ Αβίβ, ο συνονόματός του, Γιάννης Καστρίτης, «χτίζει» τον δικό του… μύθο στην πόλη. Ο πρώην τεχνικός του Ηρακλή θα συνεχίσει για άλλη μια σεζόν στη Χαποέλ, καθώς τα πρώτα δείγματα γραφής του (όσα μπόρεσε, πριν σταματήσουν τα πρωταθλήματα, λόγω πανδημίας) εκτιμήθηκαν ως αρκούντως θετικά.

Η Χαποέλ ανακοίνωσε επίσημα την επέκταση της συνεργασίας με τον Καστρίτη, ο οποίος θα έχει πλέον την ευκαιρία να δημιουργήσει δική του ομάδα, να κάνει αυτός τις επιλογές κι όχι να κληθεί να διορθώσει «κακώς κείμενα» στα μισά της περιόδου. Κι είναι για τον νεαρό κόουτς η μεγάλη ευκαιρία, να ανεβεί επίπεδο και να δείξει δείγματα του ταλέντου του.

Βεβαίως, όλα αυτά θα σχηματοποιηθούν αφού επιστρέψουν οι ομάδες (και στο Ισραήλ) στην ενεργό δράση. Έχουν ήδη ημερομηνίες, θεωρούν ότι θα κατορθώσουν να ολοκληρώσουν τη φετινή σεζόν (δίχως… παύλα) μέχρι το τέλος Ιουλίου, όμως όπως και να ‘χει, ο Καστρίτης ήδη κάνει τα πλάνα του για τη νέα σεζόν, ίσως τη σημαντικότερη της καριέρας του. Μέχρι τώρα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ