Βγήκε το πλάνο της επόμενης χρονιάς για την Ιταλία

Βγήκε το πλάνο της επόμενης χρονιάς για την Ιταλία

Μια ομάδα ανεβαίνει, 18 θα είναι του χρόνου στην πρώτη κατηγορία, στην Ιταλία. Ποιοι θα βγουν στην Ευρώπη, πότε γίνεται το επόμενο τζάμπολ.

Στην Ιταλία οργανώνουν την επόμενη μέρα, καθώς το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλέον ζητούμενο είναι τι θα γίνει… αύριο. Συνολικά 18 ομάδες θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Serie A τη νέα σεζόν. Αυτό σημαίνει πως από την Α2 κατηγορία θα προβιβαστεί μόνο μία ομάδα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Sportando, και του χρόνου θα υποβιβαστεί μόνο μία.

Οι υπεύθυνοι της Λίγκας, έχουν αποφασίσει πως το πρώτο τζάμπολ θα γίνει στις 27 Σεπτεμβρίου, ενώ στις 30 Αυγούστου θα ξεκινήσει και επίσημα η σεζόν, με τη διεξαγωγή του Supercup, το οποίο θα ολοκληρωθεί στις 20 Σεπτεμβρίου.

Αναφορικά με τις συμμετοχές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, η Αρμάνι Μιλάνο θα αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα, οι Βίρτους Μπολόνια και Βενέτσια στο Eurocup, ενώ αν υπάρξει wild card την τρίτη θέση θα διεκδικήσουν η Μπρέσια και η Τρέντο. Τέλος στο Basketball Champions League θα παίξουν οι Σάσαρι, Φορτιτούντο Μπολόνια και Μπρίντιζι.

Σας θυμίζει σε κάτι τη δική μας λίγκα, που ακόμα δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει πρωταθλητής, αν θα ανεβούν ομάδες από την Α2, αν θα είναι 14 ή 16; Εντάξει, δεν μπορούμε να είμαστε πρώτοι σε όλα, μην γκρινιάζετε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ