Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Είναι παράνομο, λέει, να γίνουν εκλογές της ΕΠΟ το καλοκαίρι. Λες και δεν υπάρχει Γεραπετρίτης να κάνει μια τροπολογία.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Επισήμως συνεχίζει στην Τουρκ Τέλεκομ ο Ουίλτζερ

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες, που ήθελαν τον Ουίλτζερ να παραμένει στην Τουρκία και να συνεχίσει να αγωνίζεται για την Τουρκ Τέλεκομ.

Επισήμως συνεχίζει στην Τουρκ Τέλεκομ ο Ουίλτζερ | to10.gr

Πριν από πέντε ημέρες είχε προκύψει από τη γειτονική χώρα ότι ο Κάιλ Ουίλτζερ θα ανανέωνε τη συνεργασία του με την Τουρκ Τέλεκομ. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού είχε κάνει πολύ καλή σεζόν με 13.4 πόντους, 5.1 ριμπάουντ στο πρωτάθλημα της Τουρκίας και 17.9 πόντους κι 6.5 ριμπάουντ στο Τσάμπιονς Λιγκ και παρότι δεν ολοκληρώθηκε η χρονιά, λόγω πανδημίας, οι Τούρκοι εκτίμησαν δεόντως την προσφορά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού στα 27 του μοιάζει πολύ πιο ώριμος, αγωνίστηκε σε 38 ματς της Τουρκ Τέλεκομ και πλέον λογίζεται ως βασική μονάδα. Η ομάδα του ανακοίνωσε επίσημα την επέκταση της συνεργασία, για άλλον έναν χρόνο, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες, που ήθελαν τις δύο πλευρές να επιθυμούν τη συνέχιση της σχέσης τους.

Ο Καναδός, που περπατά στα βήματα του πατέρα του (ήταν παίκτης του Άρη στην καλή εποχή των Γκάλη, Γιαννάκη και των άλλων παιδιών), έχει το χάρισμα του πολύ καλού σουτ, ιδιαιτέρως σημαντικό για παίκτες του δικού του ύψους. Με αυτό βγάζει το ψωμί του και θα συνεχίσει να το κάνει στη γειτονική Τουρκία.