Στα χνάρια του πατέρα της, «Λάζου»

Στα χνάρια του πατέρα της, «Λάζου»

Στα χνάρια του πατέρα της Λάζαρου Παπαδόπουλου, η 16χρονη Δανάη, η οποία θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην Α2 Γυναικών με τον Παναθλητικό Συκεών.

‘Ενα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ηλικίας της και σίγουρα μία από τις αθλήτριες που θα μας απασχολήσουν στο μέλλον απέκτησε ο Παναθλητικός Συκεών. Σε ποια αναφερόμαστε; Στην 16χρονη Δανάη Παπαδοπούλου, η οποία αγωνίζεται ως σέντερ και είναι ήδη 1,93μ με προοπτική να ψηλώσει ακόμα περισσότερο.

Εάν σας θυμίζει κάτι το επώνυμό της, δεν είναι επειδή είναι κάπως… συνηθισμένο στα μέρη μας, καθώς προέρχεται από μία άκρως μπασκετική οικογένεια. Πρόκειται για την κόρη του Λάζαρου Παπαδόπουλου, η οποία αποφάσισε μάλιστα να απορρίψει τον ΠΑΟΚ, θέλοντας να αγωνιστεί στην Α2 οπου και θα έχει χρόνο συμμετοχής.

Αναλυτικά:

Ο Παναθλητικός Συκεών καλωσορίζει στην οικογένεια του την Δανάη Παπαδοπούλου (16 ετών, 1.93, center). Η διεθνής με όλες τις Εθνικές ομάδες αθλήτρια, θα ενισχύσει τόσο την γυναικεία ομάδα όσο και το υπόλοιπο αναπτυξιακό πρόγραμμα του συλλόγου.

Ευχαριστούμε την αθλήτρια και την οικογένεια της για την εμπιστοσύνη. Ευχαριστούμε και τον Αστέρα Ιπποδρομίου/Μαντουλίδη του οποίου η συνεισφορά στην εξέλιξη ταλαντούχων αθλητριών της πόλης είναι ανεκτίμητη.

Η Δανάη θα ενταχθεί άμεσα στο αναπτυξιακό μοντέλο του συλλόγου το οποίο και φέτος θα περιλαμβάνει ένα καινοτόμο πρόγραμμα strength & conditioning σε συνεργασία με το @alliance.fitness.center παράλληλα με έναν κύκλο ατομικών προπονήσεων για επίλεκτες αθλήτριες.

Η Δανάη Παπαδοπούλου μετά την συμφωνία δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη για την επιλογή μου. Το επόμενο βήμα στην καριέρα μου με φέρνει σε ένα σύλλογο ο οποίος επενδύει σε νέα κορίτσια και έχει εντυπωσιακή ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια.

Είναι πραγματικά σπουδαίο να αποκτούν ενεργό ρόλο και να αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο κορίτσια που είναι κορασίδες και νεάνιδες. Θέλω να ευχαριστήσω φυσικά τους ανθρώπους οι οποίοι αποτελούν τους μπασκετικούς μου γονείς και δεν είναι άλλοι από τους coach Μπέτυ Παλαμουτίδου και Δημήτρη Νικολαΐδη καθώς και τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη που μου έδωσαν όλα τα εχέγγυα για την εξέλιξη μου».

💜 Η Δανάη Παπαδοπούλου στον Παναθλητικό!..🤝Ο Παναθλητικός Συκεών καλωσορίζει στην οικογένειά του την Δανάη…

Δημοσιεύτηκε από Παναθλητικός Συκεών στις Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ