Ολυμπιακός Β’ : Παίρνει τον Απόλλωνα Τσόχλα

Ολυμπιακός Β’ : Παίρνει τον Απόλλωνα Τσόχλα

Παίκτης του Ολυμπιακού Β' θα είναι ο Απόλλωνας Τσόχλας, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη στις θέσεις των γκαρντ.

Στον Ολυμπιακό Β’ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Απόλλωνας Τσόχλας.

Ο 37χρονος παίκτης αφήνει τον ΠΑΟΚ και θα έρθει στους Ερυθρόλευκους για να πάρει ουσιαστικά τη θέση του Θωμά Νίκου, ο οποίος αποχαιρετά την Αναπτυξιακή ομάδα των ερυθρολεύκων.

Είναι φανερό πως ο Κεφαλλονίτης μπασκεμπολίστας, θα αποτελέσει το στήριγμα του Αλέξανδρου Νικολαΐδη στις θέσεις των γκαρντ.

Ο 17χρονος άσος του Ολυμπιακού, ο οποίος από τη νέα σεζόν θα επωμιστεί ακόμα περισσότερες ευθύνες στις «πλάτες» του θα έχει στο πλάι του έναν έμπειρο γκαρντ που έχει καταγράψει πολλά… χιλιόμετρα στα παρκέ της Basket League.

Ο επί επτά χρόνια κάτοικος Θεσσαλονίκης για λογαριασμό του ΠΑΟΚ (2013-20) και επί τέσσερις σεζόν παίκτης του Ρεθύμνου μπορεί να βοηθήσει σε διάφορα κομμάτια του παιχνιδιού με τον προπονητή της Αναπτυξιακής ομάδας των Πειραιωτών να «βλέπει» στο πρόσωπο του μία… ένεση εμπειρίας και ποιότητας.

Το «10» σας είχε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή για τον σχεδιασμό και το πλάνο του Ολυμπιακού Β’ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Α2.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ