Παναθηναϊκός: Η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο ανακοίνωσε τον Παππά! (pic)

Παναθηναϊκός: Η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο ανακοίνωσε τον Παππά! (pic)

Πολύ όμορφη κίνηση απο τον Έλληνα γκαρντ, ο οποίος παρότι έμεινε ελεύθερος από τους Πράσινους, θα βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο του συλλόγου.

Αυτά καλό είναι να γίνονται! Σε μία πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε ο Νίκος Παππάς. Ο Έλληνας γκαρντ, παρότι έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, δεν ξεχνάει τους Πράσινους, ενώ είναι ένας άνθρωπος που έχει σχέση αγάπης με τον σύλλογο.

Μάλιστα αυτό που έκανε είναι ξεχωριστό καθώς θα βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο του συλλόγου.

Η ομάδα του είχε δικαίωμα εγγραφής δύο αρτιμελών παικτών, και ο Παππάς θα είναι ένας εξ αυτών, με τον Έλληνα γκαρντ να είναι πάντα κοντά στο τμήμα όσο καιρό βρισκόταν στο Τριφύλλι.

Μάλιστα δήλωσε συγκινημένος από αυτήν την τιμή αν και είναι πιθανό να μετακομίσει στο εξωτερικό για να συνεχίσει την καριέρα του.

Η ανακοίνωση της ομάδας του Παναθηναϊκού αναφέρει:

Ο Νίκος Παππάς στον Παναθηναϊκό ΑμεΑ!

Αφού είδε τους αγώνες της ομάδας μας ως φίλαθλος, αφού προπονήθηκε μαζί μας σε αμαξίδιο, αφού έζησε αγώνα από τον πάγκο και φώναξε «Παναθηναϊκός» μαζί μας, αφού βοήθησε όπως αυτός ξέρει… Ήταν ένας από εμάς ούτως η άλλως.

Πλέον ο Νίκος Παππάς θα βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο!

Ανεξάρτητα με το αν του επιτρέψουν ή όχι οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις να είναι στην Αθήνα ο ίδιος ήθελε να είναι μέλος της ομάδας και θα έχει μια από τις δύο θέσεις αρτιμελών που επιτρέπεται να έχει η κάθε ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο.

Ο Νίκος Παππάς αρκέστηκε να πει «Συνεχίζω λοιπόν στον Παναθηναϊκό… Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για μένα να είμαι αγωνιστικό μέλος της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο του Συλλόγου, πόσω μάλλον τώρα που δεν ανήκω στην ΚΑΕ.

Για μένα είναι κάτι παραπάνω από μια ομάδα ο Παναθηναϊκός ΑμεΑ , και όλοι οι άνθρωποι που την περιστοιχίζουν αλλά και τα παιδιά που αγωνίζονται , είναι οικογένεια για μένα. Είτε δεν καταφέρω να παίξω , είτε αγωνιστώ για ένα δευτερόλεπτο, είναι τεράστια η χαρά για μένα αυτή η πρόσκληση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ