Γιαννάκης για Γκάλη : «Στεναχωριόμουν που δεν ήταν το ίδιο ομαδικός» (vids)

Γιαννάκης για Γκάλη : «Στεναχωριόμουν που δεν ήταν το ίδιο ομαδικός» (vids)

Η συνέντευξη εφ' όλης της ύλης του Παναγιώτη Γιαννάκη. Για τον Νίκο Γκάλη, το παρατσούκλι του, ο «Δράκος», για την επιλογή του από τους Σέλτικς, ενώ για εκείνον μίλησε ο Βασίλης Σπανούλης!

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης βρέθηκε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του «ΑΝΤ1» και μίλησε για άκρως ενδιαφέροντα πράγματα.

Ο «Δράκος» αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τον Νίκο Γκάλη, τι τον έκανε να στενοχωριέται, ενώ μίλησε και για το παρατσούκλι του, ο «Δράκος», και πώς το πήρε και για την επιλογή του από τους Μπόστον Σέλτικς το 1981. Επίσης, μίλησε ο Βασίλης Σπανούλης για τον ίδιο τον Γιαννάκη και για τη συνεργασία που είχαν οι δύο άντρες στην Εθνική Ελλάδας.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γιαννάκης:

«Είμαστε τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες. Ο Νίκος είχε ένα εκπληκτικό ταλέντο. Ήταν χαρισματικός σκόρερ. Μπορούσε να βάλει την μπάλα στο καλάθι με όποιον τρόπο ήθελε, αλλά παράλληλα να είναι ελκυστικός και για τον κόσμο, για την τηλεόραση, ακόμα και για εμάς. Ήταν showman.

Εμένα με ενδιέφερε η ουσία. Πολλές φορές, δεν σου κρύβω, πως στεναχωριόμουν που δεν ήταν το ίδιο ομαδικός. Πάντα πίστευα πως δεν είχε κανένα λόγο να μην συμπαραστέκεται. Είχε την ικανότητα, άλλωστε, να σκοράρει με υψηλά ποσοστά. Απλά ίσως του έβγαινε ενδόμυχα απ’ τον τρόπο που έμαθε το μπάσκετ στην Αμερική.

Από εκεί και πέρα, μπορεί κάποιες φορές, επειδή δεν είχαμε τον ίδιο χαρακτήρα, να αισθανόμασταν άβολα μεταξύ μας. Ωστόσο, μέσα στο γήπεδο υπήρχε αλληλοσεβασμός και γι’ αυτόν τον λόγο βγήκαν μεγάλα αποτελέσματα και τρομερές επιτυχίες.

Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε βρεθεί πολλές φορές γιατί ο Νίκος δεν έχει μεγάλη επικοινωνία με τους υπόλοιπους, αλλά υπάρχει ένας αλληλοσεβασμός, καθώς μας ενώνουν υπέροχες στιγμές».

Για τον «Δράκο» μίλησε ο Βασίλης Σπανούλης, με τον Θρύλο του Ολυμπιακού να λέει τα εξής: «Ήμουν πολύ τυχερός που σε γνώρισα πάνω απ’ όλα ως άνθρωπο και μετά ως προπονητή. Ήταν τιμή μου που συνεργάστηκα μαζί σου. Στη διαδρομή μου και στην πορεία μου, σε μικρή ηλικία, με βοήθησες τόσο πολύ να εξελιχθώ τόσο ως άνθρωπος όσο κι ως παίκτης. Είναι πράγματα που δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ και τα εκτιμώ απεριόριστα. Το μεγαλύτερο κέρδος είναι η ανθρώπινη σχέση που έχω κρατήσει μαζί σου και πάντα θα είμαι ευγνώμων γι’ αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ