Μανωλόπουλος : «Έχουμε πολύ ταλέντο, θα πάρουμε τις νίκες που πρέπει»

Μανωλόπουλος : «Έχουμε πολύ ταλέντο, θα πάρουμε τις νίκες που πρέπει»

Ο νέος προπονητής του Περιστερίου, Σωτήρης Μανωλόπουλος, μίλησε στον OVER FM 104,9 για την καινούργια προπονητική του εμπειρία.

Ο νέος προπονητής του Περιστερίου, Σωτήρης Μανωλόπουλος, μίλησε στον OVER FM 104,9 για την καινούργια προπονητική του εμπειρία.

Για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του Περιστερίου:

«Γενικά όταν συζητήσαμε υπήρχε ένα κλίμα όχι δύσκολο. Είναι κάτι το οποίο δεν το περιμέναμε. Η ομάδα να έχει τέτοια αποτελέσματα. Και δεν το περιμέναμε επειδή την ομάδα την είχαν αναλάβει προπονητές, όπως ο Πεδουλάκης που είναι κορυφαίος. Πολλές φόρες προσπαθείς να κάνεις το καλύτερο άλλα επειδή δε μιλάμε για ρομπότ, μιλάμε για ανθρώπους δεν ήρθαν τα αποτελέσματα. Έγιναν διορθωτικές αλλαγές οι οποίες δεν βγήκαν. Εμείς θέλουμε να κάνουμε μια ομάδα που θα παλεύει στο γήπεδο για κάθε νίκη για να πάει εκεί που αξίζει».

Για το πως θα προσπαθήσει να αλλάξει τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας:

«Είναι πολύ νωρίς για μένα να κρίνω αν έχουμε κίνητρο. Νομίζω ότι για να έχουν φτάσει τα παιδιά σε αυτό το επίπεδο έχουν κίνητρο κάθε χρόνο. Είναι μια μίξη έμπειρων, νέων και ίσως βρεθεί εκεί η συνταγή. Έχω μια άποψη ότι όταν αναλαμβάνεις στη μέση της χρονιά μια δουλειά πρέπει να πιστεύεις στους παίκτες σου. Είναι ταλαντούχοι οι παίκτες ειδικά για να τους φέρανε αυτοί οι προπονητές. Πρέπει να μπούνε στη νοοτροπία της ομάδας και να καταλάβουν πως το Περιστέρι είναι η καλύτερη ομάδα που θα μπορούσαν να είναι».

Για το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται το φετινό πρωτάθλημα της Α1:

«Νομίζω ότι είναι ανταγωνιστικό πολύ το πρωτάθλημα. Έχουν γίνει πολλές εκπλήξεις. Θεωρώ ότι παρόλο που είναι μια ανταγωνιστική χρονιά ο Παναθηναϊκός είναι περισσότερο φαβορί από την ΑΕΚ. Ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και με τις αλλαγές που έκανε ο Προμηθέας έχουν μια διάφορα από τις υπόλοιπες ομάδες. Από εκεί και πέρα το Λαύριο είναι σε εισαγωγικά μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Παίζει πολύ ωραίο μπάσκετ και δικαίως βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Το Περιστέρι αναμένουμε να κερδίσει περισσότερους αγώνες και νομίζω θα το καταφέρει. Όλες οι ομάδες μπορούν να κάνουν ένα κάλο finish. Όλες οι ομάδες έχουν καλούς παίκτες που μπορούν να παίξουν κάλο μπάσκετ».

Για τους αθλητές που παλεύουν για την επανέναρξη των χαμηλότερων κατηγοριών:

«Θέλω να πως αυτό που γίνεται, όχι μόνο στο μπάσκετ, άλλα σε όλες τις χαμηλότερες κατηγορίες είναι άσχημο. Πρέπει να βρεθεί μια λύση. Τα παιδιά υποφέρουν. Είναι και άλλοι κλάδοι στην ίδια κατάσταση, αλλά εγώ εδώ είμαι πιο κοντά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ