Στην Καλλιθέα για το «8 στα 8» τα κορίτσια του Ολυμπιακού

Στην Καλλιθέα για το «8 στα 8» τα κορίτσια του Ολυμπιακού

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει τις Εσπερίδες στην Καλλιθέα, με στόχο την 8η νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στη φετινή Α1.

Στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του πρωταθλήματος επιστρέφει την Κυριακή (6/2) η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού.

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού αντιμετωπίζουν στις 12:30, εκτός έδρας, τις Εσπερίδες Καλλιθέας, για την 11η αγωνιστική της Α1, με στόχο τη διεύρυνση του νικηφόρου τους σερί.

Οι «ερυθρόλευκες», που είναι οι μόνες αήττητες, μετρούν επτά νίκες σε ισάριθμα ματς και κόντρα στην ομάδα της Καλλιθέας, θέλουν να κάνουν το «οκτώ στα οκτώ», κερδίζοντας δύο ακόμα σημαντικούς βαθμούς στο πρωτάθλημα…

Ο Μάρτινς Ζίμπαρτς μιλώντας για τη αναμέτρηση, ανέφερε: «Μετά από μία περίοδο αναγκαστικής διακοπής, η ομάδα επέστρεψε στις προπονήσεις, ωστόσο δεν έχουν επιστρέψει όλες οι αθλήτριες μας μετά τον κορονοϊό, έχουμε 9-10 υγιείς παίκτριες και θα παίξουμε. Ελπίζω να τα ξεπεράσουμε όλα αυτά, τώρα πάμε για τη νίκη και συνεχίζουμε».

Από την πλευρά της η Άννα Σπυριδοπούλου, τόνισε: «Είμαστε έτοιμες για το παιχνίδι με τις Εσπερίδες, έχουμε δουλέψει όλες αυτές τις ημέρες, παρόλο που είχαμε απουσίες. Θα είναι ένα καλό ματς και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να συνεχίσουμε να είμαστε πρώτες στο πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ