Έτσι θα δοθούν τα εισιτήρια για το Super Cup στην Ρόδο

Έτσι θα δοθούν τα εισιτήρια για το Super Cup στην Ρόδο

Μετά από εντολή της Αστυνομίας, ο ΕΣΑΚΕ γνωστοποίησε πως η αγορά των εισιτηρίων για το Super Cup στην Ρόδο θα γίνονται μόνο από τα γραφεία της ΚΑΕ Κολοσσός.

Ο ΕΣΑΚΕ γνωστοποίησε τον τρόπο με τον οποίο οι φίλαθλοι θα μπορέσουν να προμηθευτούν τα εισιτήρια για το Super Cup στη Ρόδο στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου, εκεί όπου θα αγωνιστούν οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Περιστέρι και ΠΑΟΚ.

Μετά από εντολή της Αστυνομίας, η αγορά των εισιτηρίων θα γίνεται μόνο από τα γραφεία της ΚΑΕ Κολοσσός και όχι μέσω διαδικτύου. Τα εισιτήρια θα είναι ονομαστικά και ο καθένας μπορεί να αγοράσει μέχρι 4.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κατόπιν εντολής της Αστυνομίας, η αγορά των εισιτηρίων για το Super Cup 2023 by aegean islands από τα γραφεία της ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels στην Πλατεία Βρούχου 1 στην Ρόδο τις ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 15:00, γίνεται μόνο με φυσική παρουσία.

Η αγορά των εισιτηρίων αλλά και η είσοδος στις δύο ημέρες του τουρνουά θα γίνει με ταυτοπροσωπία (ονοματεπώνυμο, αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο, email και ΑΜΚΑ). Συνεπώς τα εισιτήρια είναι ονομαστικά, ενώ στην είσοδο θα γίνεται σωματικός έλεγχος από την Αστυνομία.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αγοράσει έως 4 εισιτήρια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ