Λεσόρ: «Ο Αταμάν ήταν ο λόγος που ήρθα στον Παναθηναϊκό»

Λεσόρ: «Ο Αταμάν ήταν ο λόγος που ήρθα στον Παναθηναϊκό»

Ο Ματίας Λεσόρ μίλησε στο σέρβικο «sportklub» και αναφέρθηκε στις προσδοκίες που έχει για την σεζόν που μας έρχεται.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ματίας Λεσόρ αποφάσισε να αφήσει την Παρτιζάν για να μετακομίσει στην Ελλάδα για χάρη του Παναθηναϊκού.

Ο Γάλλος σέντερ αποκάλυψε για τον λόγο που ήρθε στους «πράσινους», τις προσδοκίες που έχει αλλά και τη συνύπαρξή του με τους Βιλντόσα-Παπαπέτρου.

Διαβάστε επίσης: Η τρομερή ατάκα του Πεπ Γκουαρντιόλα για τη Νότιγχαμ Φόρεστ μετά την πρεμιέρα στο Champions League (vids)

Οι δηλώσεις του Ματίας Λεσόρ

Για τις διαφορές του Ομπράντοβιτς με τον Αταμάν: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα έχω τη δυνατότητα να παίξω για αυτόν, θα είναι κάτι ξεχωριστό. Ακόμα γνωριζόμαστε, όπως και όλη η ομάδα. Εξοικειώνομαι με το σύστημα και το πώς θα με χρησιμοποιήσει ο προπονητής την επόμενη σεζόν. Θα έχει ενδιαφέρον. Δεν είμαι εδώ πολύ καιρό, οπότε είναι δύσκολο για μένα να συγκρίνω. Ο κόουτς Αταμάν είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους ήρθα εδώ».

Για τις προσδοκίες της ερχόμενης σεζόν: «Προς το παρόν, η προτεραιότητα είναι να προοδεύσουμε και να μάθουμε ο ένας τον άλλο. Ο καθένας πρέπει να καταλάβει τον ρόλο του και ο προπονητής θα καταλάβει πώς να χρησιμοποιήσει καλύτερα όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του.

Δεν έχει σημασία πώς ξεκινάς τη σεζόν, αλλά πώς το τελειώνεις και το είδαμε την περασμένη σεζόν στην Παρτιζάν. Ήμασταν μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρωλίγκα όταν ξεκίνησαν τα πλέι οφ και νομίζω ότι ο στόχος μας είναι ο ίδιος τώρα».

Για τη συνύπαρξη με τους Παπαπέτρου και Βιλντόσα: «Ο Ιωάννης και εγώ σίγουρα τα πάμε πολύ καλά από την περίοδο που περάσαμε στην Παρτιζάν. Ήμασταν πολύ κοντά πέρυσι, ήταν μια μεγάλη ομάδα. Είμαστε όλοι ακόμα σε επαφή και θα είμαστε σαν οικογένεια για πολύ καιρό.

Ξέρω καλά τον Βιλντόσα, τον έχω κάνει «σκάουτ» συχνά. Ανυπομονούμε και οι δύο να παίξουμε μαζί και ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες του Ερυθρού Αστέρα την περασμένη σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ