Η τρομερή ατάκα του Πεπ Γκουαρντιόλα για τη Νότιγχαμ Φόρεστ μετά την πρεμιέρα στο Champions League (vids)

Η τρομερή ατάκα του Πεπ Γκουαρντιόλα για τη Νότιγχαμ Φόρεστ μετά την πρεμιέρα στο Champions League (vids)

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, την οποία θα αντιμετωπίσουν οι Πολίτες το Σάββατο (23/9, 17:00) για την Πρέμιερ Λιγκ.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι χωρίς αμφιβολία μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Αγγλίας, με τους Reds να έχουν δημιουργήσει τον δικό τους μύθο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Δύο Κύπελλα Πρωταθλητριών (1979, 1980), ένα Σούπερ Καπ Ευρώπης (1980), ένα πρωτάθλημα (1978), δύο Κύπελλα Αγγλίας (1898, 1959), δύο Σούπερ Καπ Αγγλίας (1919, 1978) και τέσσερα Λιγκ Καπ (1978, 1979, 1989, 1990) κοσμούν την τροπαιοθήκη της Νότιγχαμ Φόρεστ, που αντιμετώπισες δυσκολίες τις τελευταίες δεκαετίες, αλλά πλέον με τη σωστή καθοδήγηση του Βαγγέλη Μαρινάκη επέστρεψε εκεί που ανήκει: Στην Πρέμιερ Λιγκ.

Διαβάστε επίσης: Το αποτέλεσμα που δεν ήρθε την Κυριακή και η δοκιμασία στον άξονα…

Μάλιστα, φέτος οι εμφανίσεις της είναι εντυπωσιακές, με την ομάδα του Στιβ Κούπερ μετά από πέντε αγωνιστικές στην Πρέμιερ Λιγκ να βρίσκεται στην 8η θέση με 7 βαθμούς. Οι τρεις πόντοι μάλιστα είναι από τη σπουδαία νίκη που πέτυχε πριν από λίγες ημέρες στην έδρα της Τσέλσι (0-1).

Μια συγκομιδή που την έχει φέρει πάνω από σπουδαίες ομάδες του Νησιού, όπως είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (13η – 6 πόντοι), Τσέλσι (14η – 5 πόντοι) και Εβερτον (16η – 1 πόντος). Εμφανίσεις που έχουν κάνει τη Νότιγχαμ Φόρεστ υπολογίσιμη δύναμη στην Πρέμιερ Λιγκ και άκρως… επικίνδυνη ακόμα και για τις ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα, όπως είναι η Μάντσεστερ Σίτι.

Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις που έκανε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, μετά το παιχνίδι της πρωταθλήτριας Ευρώπης με τον Ερυθρό Αστέρα (3-1) στο «Ετιχαντ» για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League και ενόψει της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Σίτι με την Νότιγχαμ για την 6η αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ (23/9, 17:00).

Ο Ισπανός προπονητής στη συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με τη σέρβικη ομάδα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, τονίζοντας ότι η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει σπουδαία ιστορία, καθώς έχει κατακτήσει δύο φορές το Κύπελλο Πρωταθλητριών. Μάλιστα, όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Πεπ Γκουαρντιόλα, οι Reds έχουν έναν Champions League περισσότερο από τη δική του ομάδα.

«Τώρα έχουμε μπροστά ένα παιχνίδι με την Νότιγχαμ Φόρεστ. Εχουν πάρει δύο φορές το Champions League. Εχουν κατακτήσει ένα Champions League περισσότερο από εμάς. Οπότε αυτό που κοιτάμε τώρα είναι μόνο η Νότιγχαμ Φόρεστ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι για το συγκρότημα του Στιβ Κούπερ, εκφράζοντας τον θαυμασμό και τον σεβασμό του για την Νότιγχαμ Φόρεστ.

@hayterstv «Next we have Nottingham Forest – 2x Champions League winners. They have won one more than us…” 😂 Pep Guardiola is not serious 💀 #footballtiktok #championsleague #guardiola ♬ original sound – HaytersTV

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα γνωρίζει πολύ καλά ότι το παιχνίδι που ακολουθεί με τους Reds δεν θα είναι εύκολο. Πέρσι, άλλωστε η Μάντσεστερ Σίτι δεν κατάφερε να κερδίσει την Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Σίτι Γκράουντ», όπου οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες 1-1. Οι Πολίτες είχαν ανοίξει το σκορ στο 41’ με τον Σίλβα και οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει στο 84’ με τον Γουντ.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ