Στον Κρόνο Γέρακα η Ελένη Καπογιάννη!

Στον Κρόνο Γέρακα η Ελένη Καπογιάννη!

Η πρώην προπονήτρια του Ολυμπιακού ανακοινώθηκε από την ομάδα της βορειοανατολικής Αττικής ως επικεφαλής της τεχνικής διεύθυνσής της.

Η Ελένη Καπογιάννη ανακοινώθηκε από τον Κρόνο Γέρακα, ως η επικεφαλής της τεχνικής διεύθυνσης της ομάδας της βορειοανατολικής Αττικής. Η πρώην προπονήτρια του Ολυμπιακού, θα συνεργαστεί με τον Γιάννη Αντωνόπουλο, ο οποίος πλέον θα είναι ο τεχνικός της ομάδας στην Α’ ΕΣΚΑ, και ούσα αφιλοκερδώς στο πόστο της, θα προσπαθήσει στην ανάπτυξη και του Κρόνου αλλά και του γυναικείου μπάσκετ.

Αρχικά η Ελένη Καπογιάννη υποστήριξε για αυτήν τη νέα σελίδα στην καριέρα της ότι: «Πάντοτε πίστευα ότι εμείς που υπηρετούμε το χώρο του γυναικείου μπάσκετ θα πρέπει με όποιο τρόπο μπορούμε να συμβάλλουμε στην ανάπτυξή του. Είμαι χαρούμενη που λόγω συγκυριών μου επιτρέπει ο χρόνος μου να ασχοληθώ οικειοθελώς και αφιλοκερδώς με έναν σύλλογο που αγαπά και καλλιεργεί το γυναικείο μπάσκετ με υψηλά στάνταρτς.

Είναι χαρά μου να μοιραστώ τη γνώση και την εμπειρία μου με τους εξαίρετους διοικούντες του συλλόγου αυτού και τους προπονητές όλων των τμημάτων!
Θέλω κι εγώ να συμβάλλω στην ανάπτυξη του Κρόνου Γέρακα και κατ επέκταση του γυναικείου μπάσκετ!».

Από την μεριά του ο Κρόνος Γέρακα με ανακοίνωση του τόνισε: «Η Διοίκηση του Α.Ο. Κρόνου Γέρακα βρίσκεται στην ιδιαιτέρως ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της με την καταξιωμένη στο χώρο του μπάσκετ διεθνή παίκτρια και προπονήτρια κα. Ελένη Καπογιάννη. Η κα Καπογιάννη αναλαμβάνει την τεχνική διεύθυνση των Γυναικείων τμημάτων του συλλόγου μας. Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο της. Η κα Ελένη Καπογιάννη υπήρξε διεθνής παίκτρια με πολύ πλούσιες διακρίσεις και είναι από τις πλέον έμπειρες και σημαντικές Ελληνίδες προπονήτριες με μακρά και επιτυχημένη καριέρα στην Α1 γυναικών όπου κατέκτησε πολλούς τίτλους με την ομάδα του Ελληνικού και του Ολυμπιακού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ