Ακόμα τέσσερις ομάδες στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής

Ακόμα τέσσερις ομάδες στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής

Η ΕΟΚ με διορθωτική απόφαση, προχώρησε σε νέες αλλαγές στη Β’ και τη Γ’ Εθνική κατηγορία, αποδεχόμενη έτσι το λάθος που είχε κάνει

Μετά τις έντονες αντιδράσεις των υπευθύνων της Αχαγιάς ’82 και του ΑΠΑΣ Φανάρια, η ΕΟΚ υποχρεώθηκε να προχωρήσει σε νέες αλλαγές στις κατηγορίες, με αποτέλεσμα τέσσερις ακόμα ομάδες να ανέβουν στη Β’ Εθνική.

Αυτό σημαίνει πως Αχαγιά ’82, ΑΠΑΣ Φανάρια, ΑΟΚ Χανιά και Κρόνος Αγίου Δημητρίου αποχαιρετούν τη Γ’ Εθνική και προβιβάζονται στη Β’, αυξάνοντας τον αριθμό των ομάδων που θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα σε 54. Αντίστοιχα σε αυτό της Γ’ Εθνικής θα αγωνιστούν 64.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:
«Στη σημερινή της (3/6), συνεδρίαση η Εκτελεστική επιτροπή της ΕΟΚ, κατόπιν επανεξέτασης της βαθμολογικής κατάταξης των 1ου και 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, αποφάσισε ότι δικαίωμα συμμετοχής στη Β’ Εθνική κατηγορία Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 αποκτούν και οι εξής ομάδες, πέραν όσων έχουν ήδη ανακοινωθεί: Α.Ο. ΑΧΑΓΙΑ 82., ΑΠΑΣ ΦΑΝΑΡΙΑ, ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ και Γ.Σ. ΚΡΟΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ