Ο Προμηθέας αφήνει Λίποβι και πάει για Πέτγουεϊ – Γκαΐλιους

Ο Προμηθέας αφήνει Λίποβι και πάει για Πέτγουεϊ – Γκαΐλιους

Ο Λίποβι δεν θα συνεχίσει στον Προμηθέα, ενώ οι Πατρινοί έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον, για τους Ντεϊβίντας Γκαΐλιους και Τέραν Πέτεγουεϊ.

Ο Προμηθέας Πατρών ενδιαφέρεται για την απόκτηση των Ντεϊβίντας Γκαΐλιους και Τέραν Πέτεγουεϊ. Όπως όλα δείχνουν ο Ολεκσάντρ Λίποβι δε θα συνεχίσει στους Πατρινούς.

Ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει από νωρίς. Ο Προμηθέας θα συμμετάσχει στο EuroCup του 2020/2021.

Ο Ουκρανός σουτέρ θα αποτελέσει παρελθόν, μετά από τρία χρόνια προσφοράς στον σύλλογο. Παρόλο που έχει συμβόλαιο με την ομάδα, οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία για πρόωρη αποδέσμευση, μιας και το συμβόλαιο του παίκτη είναι αρκετά ακριβό, για το μπάτζετ της ομάδας.Παράλληλα υπάρχει φιλολογικό ενδιαφέρον από την ΑΕΚ αλλά και αυτή κρατάει στάση αναμονής.

Το ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί καθώς ο Προμηθέας ενδιαφέρεται για τον Τέραν Πέτγουεϊ, που μπορεί να καλύψει τις θέσεις 3-4. Ο Αμερικανός γκαρντ, που πέρασε και από τον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2018, αγωνιζόταν στην Πιστόια και είχε 16,3 πόντους, 4,3 ριμπάουντ και 3 ασιστ, σε 22 ματς στην Ιταλία.

Ο έτερος παίκτης που απασχολεί της ομάδα από την Πάτρα, είναι ο Ντεϊβίντας Γκαΐλιους. Ο Λιθουανός αγωνιζόταν στην Νεπτούνας τη περσινή χρονιά και είχε 16,6 πόντους, 3,6 ριμπάουντ και 2,9 ασιστ σε 14 παιχνίδια στο BCL. Ο παίκτης της λιθουανικής ομάδας είναι μία δύσκολη περίπτωση, καθώς υπάρχει μεγάλη οικονομική διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ