Αλεξανδρή : «Να καταθέσουμε και την ψυχή μας με Βουλγαρία και Σλοβενία»

Αλεξανδρή : «Να καταθέσουμε και την ψυχή μας με Βουλγαρία και Σλοβενία»

Στόχος της εθνικής γυναικών είναι να κάνει το 2/2 για τα προκριματικά του Eurobasket 2021 και σύμφωνα με την Διονυσία Αλεξανδρή θα δώσουν και την ψυχή τους για να το καταφέρουν.

Με στόχο να πάρει δύο νίκες απέναντι σε Βουλγαρία (12/11) και Σλοβενία (14/11) θα αγωνιστεί η εθνική μπάσκετ γυναικών στα «Δύο Αοράκια» για τα προκριματικά του Eurobasket του 2021.

Η παίκτρια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Διονυσία Αλεξανδρή υπογράμμισε πως εκείνη και οι συμπαίκτριες της θα δώσουν και τη ψυχή τους με σκοπό να πανηγυρίσουν και στις δύο αναμετρήσεις.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

Αρχικά τόνισε: «Οι συνθήκες είναι περίεργες και πρωτόγνωρες για όλο τον κόσμο. Εμείς όμως θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο στόχο μας. Υπάρχουν απώλειες, ωστόσο θα πρέπει να προσηλωθούμε στο πλάνο και όσα μας πει ο προπονητής μας και να καταθέσουμε την ψυχή μας».

Η Βουλγαρία θεωρώ ότι είναι μια ομάδα στα μέτρα μας και πρόκειται για ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Σίγουρα το γεγονός ότι δεν την έχουμε αντιμετωπίσει ως τώρα στη φάση των ομίλων απαιτεί από εμάς να δείξουμε ακόμη μεγαλύτερη προσοχή. Μπορούμε να κερδίσουμε τον αγώνα και η νίκη είναι μονόδρομος για μας. Μπορεί να μην έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, αλλά είναι σημαντικό που αγωνιζόμαστε στην πατρίδα μας, σε ένα οικείο περιβάλλον».

Για το παιχνίδι με τη Σλοβενία: «Το ιδανικό για μας θα είναι να κερδίσουμε και να καλύψουμε τη διαφορά της ήττας στο πρώτο παιχνίδι. Αυτός είναι και ο στόχος μας. Η Σλοβενία μπορεί να είναι πλήρης και εμείς να έχουμε απώλειες, αλλά αυτές που βρισκόμαστε εδώ είμαστε αποφασισμένες να αφήσουμε την ψυχή μας και την καρδιά μας στο παρκέ για να πετύχουμε τον σκοπό μας»

Για τα άδεια γήπεδα: «Έχουμε συνηθίσει από τις ομάδες μας να αγωνιζόμαστε σε άδεια γήπεδα στο φετινό πρωτάθλημα. Δυστυχώς παίζουμε στην έδρα μας χωρίς να έχουμε τους φιλάθλους να μας υποστηρίζουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ