Στην τελική φάση του Eurobasket Ισπανία και Ουκρανία

Στην τελική φάση του Eurobasket Ισπανία και Ουκρανία

Οι Ίβηρες συνέτριψαν 94-41 τη Ρουμανία, ενώ η Ουκρανία έκαμψε την αντίσταση της Αυστρίας με 70-67.

Ακόμη δύο Εθνικές Ομάδες προκρίθηκαν πρόωρα στην τελική φάση του Eurobasket 2022 μέσα από τα προκριματικά. Μετά τις Κροατία, Ελλάδα, Βοσνία, Ισραήλ και Σλοβενία, σειρά πήραν οι Ισπανία και Ουκρανία.

Οι Ίβηρες συνέτριψαν 94-41 τη Ρουμανία, για την 4η αγωνιστική του 1ου ομίλου, βελτιώνοντας το ρεκόρ τους σε 2-2 και εξασφαλίζοντας μία θέση στην τριάδα που οδηγεί στην τελική φάση. Την ίδια στιγμή, η Ουκρανία έκαμψε την αντίσταση της Αυστρίας με 70-67, για τον 6ο όμιλο πανηγυρίζοντας τη δεύτερη νίκη της και το «εισιτήριο» για τη διοργάνωση.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2022 θα φιλοξενηθεί σε τέσσερις χώρες (Τσεχία, Γεωργία, Ιταλία και Γερμανία), ενώ στην τελική φάση έχουν ήδη προκριθεί οι Τσεχία (ως «οικοδέσποινα»), Γεωργία (ως «οικοδέσποινα»), Γερμανία (ως «οικοδέσποινα»), Ιταλία (ως «οικοδέσποινα»), Κροατία (από τα προκριματικά), Ελλάδα (από τα προκριματικά), Βοσνία (από τα προκριματικά), Ισραήλ (από τα προκριματικά), Σλοβενία (από τα προκριματικά), Ισπανία (από τα προκριματικά) και Ουκρανία (από τα προκριματικά).

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί από 1-18 Σεμπτεμβρίου του 2022, ενώ οι νοκ-άουτ αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στην 02 Arena του Βερολίνου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ