Μασλαρινός : «Περιμέναμε δύσκολη κλήρωση»

Μασλαρινός : «Περιμέναμε δύσκολη κλήρωση»

Ο Βασίλης Μασλαρινός δεν αιφνιδιάστηκε από την κλήρωση της εθνικής ομάδας για το Ευρωμπάσκετ γυναικών.

Η εθνική γυναικών κληρώθηκε με παραδοσιακές δυνάμεις του ευρωπαϊκού μπάσκετ (Σερβία, Ιταλία και Μαυροβούνιο) στον Β΄ όμιλο του Ευρωμπάσκετ γυναικών 2021 και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Βασίλης Μασλαρινός, εξήγησε πως «περιμέναμε δύσκολη κλήρωση».

Συγκεκριμένα, ο Ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής γυναικών δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης στη Βαλένθια:

«Είμαστε στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και αυτό από μόνο του αποτελεί επιτυχία. Γνωρίζαμε εξαρχής, ότι αφού βρεθήκαμε στο τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας, θα είχαμε μπροστά μας μια δύσκολη κλήρωση. Παρόλα αυτά έχουμε εμπιστοσύνη στα κορίτσια και είμαστε σίγουροι ότι θα παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο στους αγώνες.

Όσον αφορά στις αντιπάλους μας η Σερβία είναι στις θέσεις των μεταλλίων τα τελευταία χρόνια και αυτό λέει πολλά. Η Ιταλία είναι παραδοσιακή δύναμη στην Ευρώπη, έχει κάνει την ανανέωσή της και πλέον διαθέτει αθλήτριες επιπέδου ευρωλίγκα. Το Μαυροβούνιο είναι μια σκληρή ομάδα με έμπειρες αθλήτριες. Ελπίζω να λυθεί άμεσα και το πρόβλημα με την αναστολή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων, να ξεκινήσουν οι επίσημοι αγώνες στο πρωτάθλημα έτσι όλες οι αθλήτριες να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για το Ευρωμπάσκετ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ