Γιόβιτς : Αμφίβολος για τα «παράθυρα»

Γιόβιτς : Αμφίβολος για τα «παράθυρα»

Ο Στέφαν Γιόβιτς αισθάνεται ενοχλήσεις στο δεξί του πόδι και δύσκολα θα δώσει το παρών με την Σερβία στα «παράθυρα» των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Στέφαν Γιόβιτς είναι αμφίβολος για την Σερβία ενόψει των δύο αγώνων του δεύτερου «παράθυρου» των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA, με τον γκαρντ των πλάβι να αισθάνεται ενοχλήσεις στο πόδι.

Συγκεκριμένα, ο γκαρντ της Μπάγερν Μονάχου τραυματίστηκε στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου σε μία διεκδίκηση της μπάλας, με αποτέλεσμα μετά το τέλος του αγώνα να αποχωρήσει με πατερίτσες από το γήπεδο.

Σύμφωνα με τους Σέρβους ο Γιόβιτς θα υποβληθεί σε ενδελεχείς εξετάσεις την Τετάρτη (21/2) και θα αποφασιστεί τότε αν θα αγωνιστεί στα προκριματικά, με τις εκτιμήσεις πάντως να αναφέρουν πως δύσκολα θα καταφέρει να είναι διαθέσιμος.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Σερβία θα αντιμετωπίσει διαδοχικά εκτός έδρας την Γερμανία (23/2) και την Αυστρία (25/2) στο πλαίσιο των προκριματικών. Στους δύο πρώτους αγώνες πέτυχε ισάριθμες εντός έδρας νίκες κόντρα σε Αυστρία και Γεωργία και το ίδιο επιδιώκει να κάνει και τώρα για να εξασφαλίσει εύκολα την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ