Με ΝΒΑερς και Ματσιούλις η προεπιλογή της Λιθουανίας

Με ΝΒΑερς και Ματσιούλις η προεπιλογή της Λιθουανίας

Η Λιθουανία ανακοίνωσε την προεπιλογή για το προολυμπιακό, με τον φόργουορντ της ΑΕΚ και όλα τα αστέρια να βρίσκονται κανονικά σε αυτή.

Με όλα τα «αστέρια» της που συμμετέχουν στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά και με τους ΝΒΑερς, Βαλαντσιούνας και Σαμπόνις, θα προετοιμαστεί για το Προολυμπιακό τουρνουά, που θα διοργανώσει στο «σπίτι» της (Κάουνας), η Εθνική ομάδα μπάσκετ της Λιθουανίας.

Από την προεπιλογή δεν απουσιάζει ούτε… η εμπειρία, μιας και κλήθηκαν οι Ματσιούλις, Ουλανόβας και Γκριγκόνις. Η Λιθουανία θα φιλοξενήσει στο Κάουνας το Προολυμπιακό τουρνουά, όπου θα συμμετάσχουν επίσης οι Πολωνία, Ανγκόλα, Σλοβενία, Νότια Κορέα και Βενεζουέλα, για μία θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Αναλυτικά προεπιλογή της Λιθουανίας: Μάντας Καλνιέτις, Λούκας Λεκαβίτσιους, Μάριους Γκριγκόνις, Ρόκας Γιοκουμπάιτις, Τόμας Ντίμσα, Εντγκάρας Ουλάνοβας, Ιγκνάς Μπραζντέικις, Ρόκας Γκιεντράιτις, Τάντας Σεντεκέρσκις, Άρνας Μπουτκεβίτσιους, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, Εϊμάντας Μπέντζιους, Γκίτις Μασιούλις, Γιόνας Βαλαντσιούνας, Ντομάντας Σαμπόνις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ