Νέντοβιτς: «Δεν θα αγωνιστώ στο Προολυμπιακό, θα δούμε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Νέντοβιτς: «Δεν θα αγωνιστώ στο Προολυμπιακό, θα δούμε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις του τόνισε πως δεν θα πάρει μέρος στο Προολυμπιακό τουρνουά με τη Σερβία, άφησε όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή της πατρίδας του και μίλησε για τη συμμετοχή του στο Προολυμπιακό τουρνουά, με τα χρώματα της Σερβίας.

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού τόνισε πως δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του και πως θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι δηλώσεις του Νεμάνια Νέντοβιτς:

«Ήμουν σε συνεχείς επαφές με τον Ιγκόρ Κοκόσκοφ και τους γιατρούς. Τους εξήγησα πως είχε η κατάσταση από τον Απρίλιο ως τον Μάιο. Έκτοτε δεν προπονήθηκα… Δε μπορούσα να κάνω τίποτα. Πλέον η κατάσταση μου είναι καλύτερη όμως πρέπει να ξεκουραστώ. Δεν μπορώ να προπονηθώ.

Όταν ανακάμψω τελείως, θα πρέπει να επιστρέψω σιγά-σιγά. Πρέπει να αντιμετωπίσω το πρόβλημα στον καρπό μου, αυτό είναι ένα άλλο θέμα.

Έχουμε συμφωνήσει να μην αγωνιστώ στο Προολυμπιακό τουρνουά για λόγους υγείας, θα δούμε τι θα γίνει με τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αν δηλαδή θα είμαι έτοιμος… Ο κόουτς Κοκόσκοφ γνωρίζει την ποιότητά μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ