Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ αποσύρθηκε από την Εθνική Ισπανίας

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ αποσύρθηκε από την Εθνική Ισπανίας

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ αποφάσισε να αποσυρθεί από την Εθνική Ισπανίας μετά από 15 χρόνια υπηρεσίας στην ανδρική ομάδα και έστειλε το μήνυμά του για όλα όσα πέρασε με αυτήν.

Όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν. Η περίπτωση του Σέρχιο Ροντρίγκεθ δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Μετά από 15 χρόνια παρουσίας στην ανδρική ομάδα της Εθνικής Ισπανίας, ο «Τσάτσο» είπε το μεγάλο αντίο.

Ο 35χρονος γκαρντ πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από την Φούρια Ρόχα και να επικεντρωθεί στο σύλλογό του, την Αρμανί Μιλάνο.

Με την Εθνική Ισπανίας, ο Σέρχι Ροντρίγκεθ κατέκτησε το Μουντομπάσκετ του 2006 στη Σαϊτάμα και το Ευρωμπάσκετ του 2015 στη Γαλλία. Έχει επίσης στην κατοχή του ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες και μία δεύτερη και δύο τρίτες θέσεις σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ο Ισπανός γκαρντ φρόντισε να αποχαιρετήσει την Εθνική ομάδα μέσα από ένα μήνυμά του στα social media.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Μετά από αυτές τις μέρες της ξεκούρασης και της σκέψης, ήρθε η ώρα να πω αντίο στην Εθνική ομάδα μετά από τόσα χρόνια. Δεν ήταν εύκολο, αλλά είμαι σίγουρος πως είναι η κατάλληλη στιγμή.

Όλα αυτά τα χρόνια ήμουν πολύ χαρούμενος και ένιωσα το προνόμιο να κάνω αυτό που μου αρέσει περισσότερο και επίσης να συμβάλω στην επιτυχία της Εθνικής ομάδας, παίζοντας μια ομάδα με σπουδαίους παίκτες, προπονητές, άλλα μέλη της ομάδας, τους προέδρους Χοσέ Λουίς Σάεθ και ο Χόρχε Γκαρμπαχόσα και τους οπαδούς που με έχουν στηρίξει τόσο πολύ.

Οι προσδοκίες μου όταν ξεκίνησα έχουν ξεπεραστεί σε επιτυχίες και εμπειρίες.

Δεν είμαστε μόνο συμπαίκτες, αλλά και φίλοι. Έχω μάθει από όλους, τόσο όταν έχουμε κερδίσει όσο και όταν έχουμε χάσει. Για μένα, τα καλοκαίρια από το 2000 ήταν πάντα συνδεδεμένα με τις συγκεντρώσεις των διαφορετικών κατηγοριών εθνικών ομάδων Αυτή η συνύπαρξη έχει σημαδέψει τον χαρακτήρα μου και το όραμά μου για το μπάσκετ ως εμπειρία ζωής. Ήταν πολυτέλεια να ανήκω σε αυτήν την οικογένεια και ελπίζω να ήμουν σε θέση να ανταποκριθώ επαρκώς στις προκλήσεις που αντιμετωπίσαμε, πάντα μαζί και απρόσκοπτα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ