Πέσιτς και Εθνική Σερβίας ξανά μαζί μετά από 19 χρόνια

Πέσιτς και Εθνική Σερβίας ξανά μαζί μετά από 19 χρόνια

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς επιστρέφει στον πάγκο της Εθικής Σερβίας για πρώτη φορά μετά από 19 χρόνια, αντικαθιστώντας τον Ιγκόρ Κοκόσκοφ.

Η Σερβία είχε μεγάλα όνειρα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όμως το «παραμύθι είχε Δράκο», με το Προολυμπιακό Τουρνουά του Βελιγραδίου να έχει άσχημο τέλος και την πρόκριση να χάνεται από την Ιταλία. Η Ομοσπονδία έκρινε πως ήρθε ώρα για αλλγές κι έστρεψε το βλέμμα στο… παρελθόν, φέρνοντας έναν παλιό γνώριμο στην τεχνική ηγεσία.

Ο Σνβέτισλαβ Πέσιτς θα αναλάβει να προπονήσει τους «Πλάβι» μετά από 19 χρόνια. Μαζί τους έφτασε ως την κορυφή του κόσμου στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002 (αναγραφόταν ως Γιουγκοσλαβία, αλλά ουσιαστικά ήταν Σερβία-Μαυροβούνιο), κάνοντας το «μπαμ» μέσα στην Ιντιανάπολις.

Ο έμπειρος τεχνικός έκανε διάλειμμα από την προπονητική από το 2020, όταν κι έδωσε τη θέση του στην Μπαρτσελόνα στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, τον οποίο μάλιστα είχε παίκτη στους «Μπλαουγκράνα», με τις δύο άντρες να μην έχουν καλές σχέσεις από τη συνύπαρξή τους στη Βαρκελώνη στις αρχές της δεκατίας του 2000.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ