Καμπερίδης – «Η Μεγάλη Βρετανία δεν είναι τόσο αδύναμη όσο θεωρεί ο κόσμος»

Καμπερίδης – «Η Μεγάλη Βρετανία δεν είναι τόσο αδύναμη όσο θεωρεί ο κόσμος»

Ο Σάββας Καμπερίδης μίλησε για την αναμέτρηση της Ελλάδας κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία, αλλά και για την απουσία του Σωτήρη Μανωλόπουλου.

Η Εθνικής Ελλάδος συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της πρώτης αναμέτρησης των «παραθύρων» όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Μεγάλη Βρετανία στο Νιούκαστλ.

Ο Σάββας Καμπερίδης θα εκτελέσει χρέη πρώτου προπονητή, καθώς ο Σωτήρης Μανωλόπουλος παραμένει σε απομόνωση λόγω του κορωνοϊού, και στις δηλώσεις του τόνισε πως η αντίπαλος της Εθνικής δεν είναι τόσο αδύναμος όσο πιστεύεται, ενώ επισήμανε ότι υπάρχει κίνητρο και διάθεση.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Σάββας Καμπερίδης:

«Το ενθαρρυντικό είναι ότι τα παιδιά ανταποκρίνονται 100%. Υπάρχει διάθεση και κίνητρο από όλους. Η απουσία του κόουτς Μανωλόπουλου λόγω της ασθένειάς του μετριάζεται κάπως γιατί και ο ίδιος είναι ενεργός, έστω κι από απόσταση. Έχει σημαντικό μερίδιο σε ό,τι κάνουμε και παρά την απουσία του υπάρχει μια συνοχή που ελπίζουμε να βγει και στο γήπεδο».

Σχετικά με τη Μεγάλη Βρετανία, πρώτη αντίπαλο της ελληνικής ομάδας, την Πέμπτη στο Νιούκαστλ: «Η Μεγάλη Βρετανία είναι άγνωστη, αλλά όχι όσο αδύναμη θεωρεί ο πολύς κόσμος. Είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος. Έχει έναν κορμό για πολλά χρόνια και παιδιά που είναι έμπειρα και αγωνίζονται σε καλά πρωταθλήματα. Επίσης είναι πλήρης, δεν έχουν απώλειες από παίκτες που αγωνίζονται στην Ευρωλίγκα. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και μένει να καταφέρουμε να αποδώσουμε μέσα στο γήπεδο».

Για τα στοιχεία που θεωρεί αναγκαία στο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας: «Η ενέργεια και η ομαδικότητα είναι βασικά στοιχεία για το παιχνίδι μας, αλλά είναι ευνοϊκό ότι τα περισσότερα παιδιά έχουν αγωνιστεί μαζί και γνωρίζονται καλά, οπότε αυτό θα λειτουργήσει υπέρ μας και στους αγώνες».

Για την παρουσία παικτών από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο πρώτο «παράθυρο»: «Έχουμε μαζί μας τον Λούντζη και τον Καββαδά, που είναι σημαντικές μονάδες για μας. Έχουν εμπειρία από ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά και την Εθνική ομάδα και πιστεύω πως θα μας βοηθήσουν να κάνουμε αυτό που πρέπει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ