Κουτσός – «Μονόδρομος η νίκη απέναντι στη Λευκορωσία»

Κουτσός – «Μονόδρομος η νίκη απέναντι στη Λευκορωσία»

Ο Ισίδωρος Κουτσός ανέλυσε το παιχνίδι της Λευκορωσίας, τονίζοντας πως η νίκη είναι μονόδρομος για την Εθνική μας ομάδα.

Ο εκ των συνεργατών του Σωτήρη Μανωλόπουλου, Ισίδωρος Κουτσός, ανέλυσε το παιχνίδι της προσεχούς αντιπάλου της Εθνικής μας ομάδας, τη Λευκορωσία, η οποία θα βρέθει στο «Nick Galis Hall» (28/11, 17:00) με στόχο να κάνει το 2/2 στον 2ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Κουτσός ανέφερε πως θα πρέπει να «αποσυνδεθούν» από τον αγώνα οι Μπελιάκου, Σαλάς και Παραχούσκι, ενώ τόνισε πως η νίκη είναι μονόδρομος για την Ελλάδα μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Μ. Βρετανία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισίδωρος Κουτσός:

«Η Λευκορωσία είναι μια ομάδα με μεγάλη ομοιογένεια, αφού το μεγαλύτερο ποσοστό των παικτών τους παίζουν στην ίδια ομάδα και με τον ίδιο κόουτς. Κατ’ επέκταση έχουν πολύ καλή χημεία και παίζουν αρκετά οργανωμένα, πάνω στα συστήματα της ομάδας τους, ενώ βασίζονται κυρίως σε τρεις βασικούς παίκτες.
Στο «3» στον Μπελιάκου, στο «4» στον Σαλάς και στο «5» στον Παραχούσκι. Αυτούς τους τρεις θα είναι πολύ σημαντικό να καταφέρουμε να τους αποσυνδέσουμε από το παιχνίδι της υπόλοιπης ομάδας.
Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ σκληροί στην άμυνα, να βρούμε πόντους στον αιφνιδιασμό και συνολικά στην επίθεση να είμαστε όσο πιο σωστοί γίνεται στις επιλογές μας και να μοιράσουμε μπάλες στο κατάλληλο παίκτη κάθε φορά.

Στο προηγούμενο παιχνίδι δεν καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη, όμως, έχουμε δει τα λάθη μας και είμαστε πάρα πολύ έτοιμοι ψυχολογικά, έχοντας όλοι κατανοήσει ότι απέναντι στην Λευκορωσία η νίκη είναι μονόδρομος.
Για να φτάσουμε σε αυτήν ξαναλέω ότι πρέπει να έχουμε σκληράδα στην άμυνα, να τους βγάλουμε από τον ρυθμό τους και να μετατρέψουμε σε πόντους τους αιφνιδιασμούς που θα καταφέρουμε να βγάλουμε. Εχουμε εντοπίσει κάποιες αδυναμίες συγκεκριμένων αντιπάλων και πρέπει να είμαστε πολύ συνεπείς στο να τους σημαδέψουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ