Χωρίς Μπογκντάνοβιτς στο Eurobasket η Σερβία

Χωρίς Μπογκντάνοβιτς στο Eurobasket η Σερβία

Το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς δεν θα του επιτρέψει να λάβει μέρος στο επερχόμενο Eurobasket με την Εθνική Σερβίας.

Με τουλάχιστον μια πολύ σημαντική απώλεια θα παραταχθεί σίγουρα η Εθνική Σερβίας στο Eurobasket 2022, καθώς όπως έγινε γνωστό, ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών στη γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Ο γκαρντ των Ατλάντα Χοκς, υποβλήθηκε σε εγχείρηση πριν από λίγο καιρό ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατο, που τον ταλαιπωρούσε για αρκετό διάστημα.

Η αποθεραπεία του λοιπόν θα χρειαστεί περίπου τρεις μήνες και όπως εξήγησε ο γιατρός της εθνικής, Ντράγκαν Ραντοβάνοβιτς, δεν μπορεί να δώσει το «πράσινο φως» για να βοηθήσει τους συμπαίκτες του για τα ματς κόντρα στις Τσεχία, Πολωνία, Φινλανδία, Ισραήλ και Ολλανδία στον Δ’ όμιλο του Eurobasket.

Θυμίζουμε πως οι άνθρωποι της Σερβίας περιμένουν να μάθουν και το τι θα κάνει ο σούπερ σταρ της ομάδας, Νίκολα Γιόκιτς, και αν ο back to back MVP του ΝΒΑ φορέσει το εθνόσημο και ηγηθεί των συμπαικτών του στο τουρνουά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ