Ο Σκαριόλο έχρισε φαβορί την Ελλάδα: «Θα είναι θηρίο με Αντετοκούνμπο»

Ο Σκαριόλο έχρισε φαβορί την Ελλάδα: «Θα είναι θηρίο με Αντετοκούνμπο»

Το EuroBasket δεν απέχει πολύ μακριά, με τον Σέρτζιο Σκαριόλο να βγάζει το... καπέλο στην Ελλάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Μέλι έσταξε για την εθνική μας ομάδα ο Σέρτζιο Σκαριόλο! Ο κόουτς της Βίρτους Μπολόνια και της Ισπανίας αναφέρθηκε στις ομάδες που είναι φαβορί για το EuroBasket, συμπεριλαμβάνοντας στην κουβέντα και την «γαλανόλευκη».

Ο έμπειρος προπονητής αποθέωσε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, υπογραμμίζοντας πως με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στα παρκέ, η Ελλάδα θα είναι… θηρίο.

Διαβάστε επίσης: Τα «σκάει» στον Καλάθη ο Παναθηναϊκός – 4 εκατομμύρια για τρία χρόνια!

«Η Τουρκία (σ.σ.: αντίπαλος της Ισπανίας) έχει έναν από τους κορυφαίους Αμερικανούς που παίζουν στην Ευρώπη, τον Σέιν Λάρκιν. Η Σλοβενία, η Γαλλία και η Σερβία πάντα ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους. Όμως η Ελλάδα με τον Αντετοκούνμπο, θα είναι θηρίο. Η Ιταλία ήταν 5η στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η Λιθουανία, ακόμη και η Γεωργία με τον Μπιτάτζε θα είναι καλή», εξήγησε ο Σκαριόλο.

Για τη δική του ομάδα, ο 61χρονος τεχνικός δήλωσε:

«Είναι ίσως η πιο δύσκολη στιγμή στην ιστορία της ομάδας τα τελευταία 15 χρόνια. Θα χρειαστεί η μέγιστη προσπάθεια απ’ όλους μας, ο καθένας στη θέση του, έτσι ώστε να διατηρήσουμε την ανταγωνιστικότητά, η οποία θα μας επιτρέψει να φτάσουμε στο κρίσιμο σταυροδρόμι», είπε ο Σκαριόλο στην AS.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ